samtal från riksdagen

Timmarna bara springer iväg. Jobbar ju heltid nu och kommer hem vid halv 5-tiden och sen springer klockan iväg som bara den. Kanske beror det på att vi är så duktiga ( eller inte duktiga kanske) på att hitta på så mycket. Är glad och tacksam för att jag bad om hjälp med vuxenträningen i tid. Det var klokt av mig att be om hjälp  med den för jag hinner inte med allt jag vill göra.
Idag skulle Sara springa vårruset. Ett evenemang som skulle kunna fylla detta blogginlägg men det får bli en annan gång. Har bara en fråga på ämnet som jag vill få ut. Varför är vi gubbar så sega när det gäller liknande saker, t.ex grabbhalvan? 8000 damer springer/joggar/lufsar/ går men endast 1100 män gör det samma.
Jag själv stressade järnet med Nora i vagnen för att hinna påminna vuxenträningsgruppen om propagandatävlingen i Marka på onsdag. De samlades nämligen bakom Norra cykel idag. Nästa mån är det dock vid klubbstugan som vanligt.
Sen gick vi för att hejja på alla damer inkl Sara som sprang vårruset. Blev tvugna att vänta in Saras målgång för att lämna över hennes väska sen gick vi hemåt och kom hem ca 20:30. Välling och nattning av Nora.
Lite mail hit o dit (nåt som verkligen ökat med ordförande rollen) och nu bloggning. Återstående saker: kattlåda, dusch, borde väl äta nåt och helst sova innan kl 22.
En bild från medeltidsrestaurangen Olde Hansa i Tallin. Gubben till höger är farasan min. Ungen i knät borde oxå vara min. Jag önskar oxå att kruset i handen var mitt men tyvärr så såldes inte just den varianten. Det gav ett skönt klonk när vi skålade och dessutom rymde det riktigt mycket (öl)
Idag blev jag uppringd från sveriges riksdag. Händer inte varje dag. Snackade skit om några politiker och om Nora. Roligt samtal med en som jag träffar allt för sällan.
Gårdagens pass sitter kvar i benen och idag finns det ju ändå inte plats med ett pass. Imorgon hoppas jag dock på ett kvalitètspass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback