fruktan för ett marathon

Igår var det nästsista vuxenträningen innan sommaruppehållet. Vi var ca 23 st som körde avslutningsrundan. På ett av stigpartierna hade jag en av deltagarna några meter bakom mig. Jag körde väl halvfort på den lagom tekniska stigen och jag blev förvånad över hur bra han höll min fart. Oavsett lera, stena eller kurvor så var avståndet det samma och jag imponerades gång på hur han hade ökat sin förmåga sen sist jag såg han köra.
Det var sen det slog mig.
It was the other way oround.
BildNr: 379
En snodd bild från vansbromarathon.se
Det närmar sig denna mara som jag sett fram emot ett tag. Jag hoppas den blir mer teknisk än de bilder jag nyss kollade igenom. Verkar som om de flesta stigarna är typ Karlslundterräng men ändå. Det kommer att bli ett fin dagsutflykt med familjen till Vansbro.
Nu verkar det som om två perspner i min närhet börjar darra och oroa sig av olika anledningar. Jag vill inte föra deras talan men båda är sånna tävlingspersonligheter så deras utmaningar, Vansbro halvmara, kommer nog att gå fint. Den ena är bara lite bekväm tror jag ;-) Gillar asfalt både under cykeln och skorna. Hon räds över höjdprofilen här ovan men så många höjdprofiler man har sett genom åren. De betyder inte så mycket. Särskilt inte med så så få meter som denna har :-)
Den andra har överansträngt sig och fick nyligen höra av en sjukgymnast att det var träning som gällde för henne. Det gillar hon. Dock är det mer av typen rehabträning och den är väl inte den roligaste formen men denna söta lilla träningsdjävulen har en otrolig förmåga (typ Marcus Hellner) att ta ut sig så jag tror även där att halvmaran går galant. Hon kommer nog att pressa sig runt och drar det ihop sig till spurt så vinner hon.
Jag själv behöver distans och fartpass. Vet att jag fixar den. Det sköna är att jag inte behöver prestera bra på nya löpartävlingar. Ingen vet vem jag är. Jag har inget att bevisa. Gör det för att jag gillar det. Har inga gamla resultat att jämföra mig emot.
Annat är det med AXA fjällmarathon och Tarstaborg. Där skall det sättas personbästa i år. Punkt!

Hittade ett klipp från sabaton them selfs. Från helgens metaltown i Göteborg. Detta fick mig att längta ännu mer till Falun.

Kommentarer
Postat av: Malin

Bekväm, det var det värsta ;)

Postat av: henke

2012-06-19 @ 22:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback