tangerad maxpuls

Förs tar vi två sportnyheter:
Såg ni Mark Cavendish långspurt? Vilken kille, vilken raket. Häftigt. Hoppas Kekke har kört till sig ett bra kommande kontrakt då hans går ut vid årsskiftet.
 
Nr.2 Mina två "idoler & förebilder" (halvtseriöst) Killian och Emelie vann och satte banrekort i Dolomites skyrace.
Foto: Sky Running series leaders
Grattis. tror jag INTE hänger på dig Emelie på AXA fjällmarathon.
 
Annars idag:
Jag och Nora tog en promenad och provlekte inte mindre än 3 lekparker under tiden Sara cyklade mtb. Vi testade även ett nytt utegym som kommunen fixat längs ett fint prmenadstråk vid Alnängsbadet.
 Miss Närke
 
Bra övningar och de flesta fanns med två olika vikter.
 
Nu ikväll så sprang jag och jobbarkompismats (+ hans granne) en stigsväng med utgångspunkt från klubbstugan. Vi blandade lite schyssta mtb-stigar och höll tydligen bra fart. När Mats kommenterade att jag höll bra fart så tog jag det som en komplimang för mina ben har inte riktigt återhämtat sig sedan Kvarntorpshistorien i torsdags utan de gör ont då och då. Pulsen visade att tempot var ganska högt men benen liksom flög fram på stigarna. Kanske var det glädjen över att springa terräng igen eller så var jag bara så motiverad att träna för fasiken vad kul det var att springa.
I sista krönet mot Ljungstugan, om man kommer mtb-spåret, så hörde jag Mats säga längst bak i vår trio " nu mosar vi på hemåt". Det var alltså ca 400 meter kvar. Jag var inte sen att maxa över krönet och hålla i så gott det gick i det svaga utförskörningen på slutet. Noterade ett rekord på pulsklockan: 184 bpm. Det har jag inte sett på sjukt länge. Tror jag noterade 180 för ca 1,5 år sedan. Kul men detta ställer ju till det när jag skall köra pulsbaserad högintensiv träning i fortsättningen :-)
Ännu en positiv sak: Mats hängde inte med mig över krönet och det kändes gott eftersom han slog mig i varje klättring i kvarntorp när vi var där. Skrivet med kärlek, han är så bra att träna med.
 
Angående jobbet... 
det senaste året har fler o fler på jobbet köpt sig nya cyklar. Tyvärr inte de lataste och tjockaste personerna som mest skulle behöva röra på sig men ändå. Kul att fler börjar cykla. En person köpte en streetracer för ca 1,5 månad sen och köpte förra veckan sin första mtb. Riktigt kul.
En vanlig syn på firman numera.
 
Nähe..Lite mat på det här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback