motivation & lördagsmys

Jodå, bloggen lever. Vet inte varför det uppdateras så dåligt här men nu sover mina brudar så det är väl bäst att passa på o blogga.
 
Klippte ju häck på jobbet...
Här är det liite lite kvar av de största och längsta häckarna som vi har hand om. Ni ser även bort mot det vita huset avv det är några där oxå. Man måste gå inne i häcken, inge skugga och man måste ha långbyxor på sig. Varmt!
 
Provade häromdagen att sätta en bra tid i Markaspåret (nu pratar vi mtb). Blev väl en okej tid på 19:06. Hade bra flyt första hälften men orkade inte trycka på i trebackarna och de resterande backarna på slutet. Topplistan är att de tre snabbaste tiderna är: 19:00, 19:06 och 19:07. Dröjer inte länge innan någon är nere under 19 alltså.
 
OS
igår såg jag ganska mycket av herrarnas linjelopp. Har läst på några håll att det var ett sömnpiller men det tycker inte jag. Det attackerades ju ganska friskt och när Gustav Larsson gjorde det så studsade jag i soffan. Jäkla otur (eller klantigt) att han missbedömde den där kurvan för så här i efterhand var det ju helt rätt läge där om han hade kommit ikapp gruppen framför som låg ca 1 minut före.
När Vino vann så kände nog jag och Vacchi likadant. Det var ingen person man ville glädjas med med tanke på hans förflutna (Vino inte Vacchi). Ni som hörde Roberto kommentera hörde att han blev gladare för Norges tredjeplats än att Kazakstan vann guld.
Idag väntar damernas linje. Hoppas det blir spännande oxå.
 
Gårdagens träning
Jag är fortfarande väldigt nöjd efter gårdagens pass. Inte pga distans, hårdhet eller hastighet utan den känsla jag hade i kroppen under passet. Jag njöt att terrängen och naturen. Tror jag börjar få fram den känsla som riktiga traillöpare pratar om. Jag blev visad lite nya stigar av den rutinerade orienteraren Håstlund, tillika klubbkamrat.
Han ville dock inte springa lika länge som jag så först släppte han av mig vid storstenshöjden så jag fick ca 5 km uppvärmning innan vi sammanstrålade på andra sidan Ånnaboda.
 
Sen bar det iväg mot ett litet område som heter trolldalen. Trodde jag hade varit där men jag blandade ihop det med trollporten.
 
Vad kan man säga? Nog blev det teknisk löpning alltid. Men även detta förstärkte min trailkänsla när man ibland blve tvungen att gå pga terrängen. Att vi dessutom ibland stannde för att kolla utsikten eller snacka om geocatching så gjorde det inget. Jag tänkte inte att "nu tränar vi ju inte" utan jag njöt av att vara ute i naturen.
 
Trolldalen. Syns inte men det är branat bergväggar på sidorna.
När vi sedan var ovanför denna dal såg det ut så här:
 
 
 
 
Lite senare på passet så passerade vi den plats där Sara och jag förlovade oss. Försökte få till lite lördagsmys med Håstlund men då ville han plötsligt börja springa igen :-)
Fick dock lördagsmys senare på kvällen av min älskling.
 
 
 
 
 
Är jag nöjd över min telefon? JAPP. Behöver inte oroa mig för väta eller stötar. Perfekt.
 
När jag kom hem var det tyst och mörkt i lägenheten. Sara satt och kollade på en miniserie på SVT-play, Nora sov. Efter lite mat satte vi oss på balkongen och kollade in ett åskoväder på håll. Vackert skådespel. Vi njöt av varandra och lade oss vid midnatt. Fasen vilken go lördag jag hade igår.
 
Idag söndag är det bara 3 saker inplanerade: Handla mat, kolla OS-cykel sen är det ett framtidsmöte gällade cykel i klubben ikväll. Ett möte där jag känner på mig att det blir mer skitprat och skratt än seriösa grejer men det är ju fint det med.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback