Grattis Kekke

Jag har sett ganska mycket av Touren i år. Var ju sjuk tidigare i veckan och så igår var tv:n på och jag hoppades att Kessiakof skulle vara starkare än vad han visade igår.
Idag smällde han tydligen till och jag såg inget av dagens sändning.
Lite roligt om man läser Öijer sida/blogg och på Kessiakof egna sida om vad de skrev igår. Öijer vill att någon svensk ska satsa lite och Kekke skriver att han vet vad som väntar för han körde delar av dagens sträckor under sweizch (jävla land o stava) runt.
 
Jag skall dock ställa klockan på 23:30 och se sammandraget för det här händer inte ofta. SVT visade lite på sporten men det blev inte helt glasklart där för dom pratade om en kristoffer Kessiakof :-)
 
Annars så har jag cyklat en trevligt och lugnt mtb-pass idag. NA var på plats och jag hoppas det inom några dagar kommer ett bra reportage om Almby IK och mountainbike.
Effektiv tramptid blev väl dryga 2:20h och jag är glad att inte klubbens snabbaste veteraner var med för då fick jag mig ett lugnt pass. När man cyklar med dom så skall det alltid mätas krafter och sånt kan jag inte motstå. :-) 
 
Nu har jag kört 2 lugna dagar och tänkte köra 2 lugna dagar till fast nu blir det att få igång löpningen igen. Hårt pass på onsdag eller torsdag. Så jäkla skönt mentalt att komma igång igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback