6 hög

Blir lite kortfattat om allt möjligt idag. Mycket nöje.
 

Jag säger ofta att jag har ett så omväxlande jobb. Igår fick jag göra en sak som jag aldrig tidigare gjort. Ta bort en vass-dunge. I vårat röjsågsförråd hittade jag ett gammalt verktyg som tydligen inte hade använts på flera flera år. Den strartade på 3 ryck och gick sen klockrent hela dagen. Sen fick jag gå i sexypants (vadarbyxor) vilket aldrig är fel.
 
Efter jobbet så gick jag och Sara på stand up. Vi fick spontan barnvakt och så gick vi ut och skrattade åt Kodjo Acolor. känd från morgonpasset i P3.Han var rolig men jag tyckte inte riktigt om hans material. Men varför går man inte oftare på stand up?
 
Dagens träning
Jag och 3 andra skulle köra intervaller vid/på kvarntorpshögen idag. Två bangade ur så till slut blev det jag och jobbarkompismats. Han kommer hedan efter att kort o gott kallas Talangjäveln. Attans vad stark han är, trots sin LCHF-kost ;-)
Tack vare min nya smidiga mobil så kan jag numera filma och fota oavsett vart jag är och vad jag gör. Najs.
Tre korta filmer från dagens träning
 
 
 
 
På väg mot bilen efter våra intervaller så blev jag sugen på att träna lite brant nerförslöpning. Ser inte ut som jag har någon kontroll alls va? :-)
 
Målet för dagen var 8 ggr upp men shit alltså. Jag är inte i den form jag önskar. Talangjäveln (mats) imponerar och är jäkligt stark och Sara säger här hemma " det är ju du oxå" men det känns inte så. Sänkte ändå tiden i trappans 427 trappsteg med 10 sekunder. 2:44 är ändå ca 40 sekunder långsammare än den grymma orienteraren/multisportaren/cyklisten Mattias J. Vi körde 6 ggr och samlade dryga 500 höjdmeter.
Nu mår benen skit men det kan dom ha. Vila imorgon och sen på`t igen på lördag.
 
Duration
1:04'46
Peak heart rate
175 bpm
Average heart rate
146 bpm
Minimum heart rate
75 bpm
EPOC Peak
135.9 ml/kg
Peak Training Effect
3.9 - Improving
Calories
721 kcal
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mattias Nilsson

Ola du är min idol. Mer röjsågsfilmer åt folket! Börjar du köra skogsmaskin så är du min kung!

Förresten påvägen hem från Ränneslättsturen gled vi in i Örebro och nästan förbi Sibyllan där vi käkade efterkrogen mat för nästan exakt 4 år sedan då mange sopade undan hela bordet med min hamburgare och allt. Kommer du ihåg? Det borde vi göra om, det var samma kväll som de körde MTB OS för 4 år sedan. Vilka tider! Jag hade harpest och Mange gick runt med en freestyle i bältet som mätte hans hjärtslag.

2012-07-13 @ 13:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback