smittbärare & klenben

Idag var min första pappa-dag med lilla Nora. I ca 18 veckor framöver så är det jag som sköter uppfostran och lär ut hyss. Perfa!! Dock var hon inte med när jag mailade en massa datavirus vidare till typ hela min adressbok. Flera har hört av sig och tackat :-)
Det gäller att hitta på nåt varje dag. Idag trotsade vi kylan och gick till Eurostop och handlade lite. Nästa promenad för dagen gick mot Lucullus och pantade burkar.
Små saker som gärna får bli stora, tidskrävande äventyr.
Annars då?
Idag har jag från två olika håll fått frågan hur jag mår. Båda personerna vet att jag är frisk och ingen av dom fick väl någon vidare lång utläggning av mig men frågorna fick mig iaf att fundera.
Jag är inte riktigt tillfreds med mig själv just nu men det hänger nog (hur kan man veta) ihop med att jag inte kan träna som jag önskar. Dels är det pga av Nora men oxå att jag är skadad (eller åtminstonde överansträngd) i den där jäkla muskeln/senan. Det är rätt påfrestande att inte kunna köra löpningen som gick så bra där runt jul. Tolka nu för fan inte detta som om jag ångara Nora!
Kanske ökade jag distanserna för fort men vetskapen om att farsan på äldre dagar haft problem med samma muskel/sena gör mig osäker på om jag kan köra så mkt löpning som jag vill i framtiden.
All kompletterande träning som jag nu tvingas göra så som gym, rodd, cykel (när kallade jag cykel som kompletterande träning sist?) känns bra för stunden men nån timme senare undrar jag direkt om det verkligen gjorde nån nytta?
Jag skall nog testa att jogga lite kort imorgon med joggingvagnen. Hoppas jag INTE känner det minsta i foten då.
Dagens träning
Ljungstugan. Återigen 4or. Är det fjärde passet på en vecka med 4or tror jag. Gick emot mina principer och satte mig på watthojen vilket sällan är bra nu för tiden. Då jag förra veckan körde långa intervaller på 270 w så chansade jag lite och siktade på 300w idag. Back in da days körde jag dessa på ca 350w men verkligheten har väl hunnit ikapp mig. Det funkade grymt bra och jag fick ta lite längre vila mellan intervall 3 och 4 för att orka med. SEn körde jag några kortkorta på det. 10/20 intervaller på 530w. De var fina som snus.
Kände mig rätt vältränad efter det passet men nu sitter jag här igen och läser löparbloggar, banprofiler på vansbro marathon mm.
Nån som vill köpa cykelställ av mig? Jag har ett för 3 cyklar oxå. Inga vassa kanter så det går utmärkt att ha inomhus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback