Påverkad av Sylvester

Jaha..2012 alltså. Detta kommer att bli mountainbikens år. Iaf här i Örebrotrakten. Det ryktas om ungdomsläger, mtb-läger, upptaktsläger inför mtb-vasan, kombinationstävling i lvg och mtb, tjejläger och sen blir det självklart vuxenträningen som vanligt.

På nyår åkte vi till Nora och sprang Sylvetserloppet. Nora låg i babyjoggern som premiärkördes. Vi skulle hålla ihop hela familjen vilket skulle passa mig bra då jag var osäker på knä och fotled. Att jogga med Sara är ju mkt lugnare än om jag skulle ha tävlat själv. Vi hade dock avtalat att om Nora gnällde skulle jag stanna och ordna det och Sara skulle få jogga vidare.
Naturligtvis skedde detta några ggr och jag fick jogga ikapp Sara några ggr och när Noris gnällde som mest (när hon vaknade efter ca 5-6 km) så fick jag göra ett lite längre stopp. Jag stod väl still 30-60 sekunder och det var inte lätt att ta ikapp. Jag fick mig en ordentlig genomkörare på de 10,4 km som loppet var. Sara imponerade och kom in på tiden 55,36. Hon siktade på under 58 min. Idag har hon jäkligt ont i benen :-)
Fyllegrej?
Senare på själva nyårskvällen gjorde jag en sak mellan 23:50-23:55. Jag anmälde mig till ännu ett marathon 2012. Om du undrar varför jag gjorde det just då så var det lite billigare om man gjorde det 2011 än 2012. Loppet är Vansbro Marathon. Det ligger rätt i tiden, den 5e juli, och verkar vara helt underbart om man ser till terrängen. Kolla gärna in klippet nedanför. Orkar du inte se hela så kolla in de sista 2 min. Tycker det är en underbar avslutande kommentar :-)

Gårdagens träning
Mina ben var okej efter sylvesterloppet och då jag misstänkte att det skulle bli nattligt jobb i Lundbergarn ville jag hellre träna innan för man är så seg dagen efter nattlig plogning.
Det blev ett komprimerat pass i form av 4x4 på spinningcykel i klubbstugan. Pulsen var lite seg att få upp men ca 90-91 % av maxpuls blev det iaf på varje intervall.
Jag hann precis hem och äta lite innan chefen tyckte vi skulle sätta igång och ploga bort kramsnön som fallit under eftermiddagen. Trodde det skulle bli ett sånt där dyngpass på 15h bakom ratten men det gick riktigt fort när vi dessutom inte skulle sanda heller så var jag klar efter 7,5 h. Kunde lägga mig strax efter midnatt.
Idag har jag och Nora varit och fikat på det lokala konditoriet. Det var lite livslyx :-) Kroppen känner sig lite träningssugen så vi får se om jag kommer ut ikväll. Imorgon skall jag nämligen jobba så Sara vill nog ha avlastning när jag kommer hem. DVS ingen träning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback