ledig men effektiv primator

När kl slog 09:00 imorse hade jag redan startat 4 tvättmaskiner och joggat en sväng. När jag svettig och glad kom hem vaknade mina två prinsessor.
Dagens lilla jogg
Tyvärr så visste jag att det bara var ett lugnt, kort joggpass som var aktuellt då jag fortfarande känner av den där jävla lilla senan som löper från knät ner till foten. Det är alltså inte smärtsamt men det signalerar att den finns där liksom. Skulle jag köra hårda och långa pass skulle den börja smärta. Nu får jag alltså tat lugnt med löppassen ett tag. Fan oxå.
Nu på eftermiddagen så hämtade jag upp min livs första beställning på systembolaget. Jag hittade ju en favoritöl i somras som nu har utgått ur sortimentet men går bra att beställa. 20 flaskor för 218 kr. Det kommer att beställas fler ggr.
Idag gick familjen på glassbaren. Latte & tre kulor blev det. Lion, blåbär och damsugarglass. Sara tog en amerikansk våffla med noisette, banan och grädde.
Tycker fler borde testa detta fik. De gör bra kaffe, lekhörna för barn, snygg personal och sen finns ju jäkligt god glass där. Hjälp mig att se till att detta lilla ställe överlever vintern.

Kommentarer
Postat av: Malin

Man kan tro att du får provision? ;)

Jag brukar dessvärre inte vara lika sugen på glass på vintern men en kaffe och en liten kula skulle säkerligen gå ner :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback