sprit & barn på puben

Får ofta frågan om jag är rastlös om dagarna som pappaledig. Och svar JA och NEJ. Varje söndag tror jag att nästkommande vecka ska bli tråkig, händelsefattig och bara bestå av matning och bajsblöjor. Så har det hitintills inte blivit för varje dag har blivit ganska fullmatad.
Kan ta gårdagen som ett exempel. I almenackan stod det ett ärende på stan som borde ha varit klart vid kl 11 på förmiddagen. Så här blev det:
06:30 Nora vaknar, Sara snoozar. Byter blöja (inte på Sara), lägger henne (inte sara) i vår säng, halvsover till 07:30. Uppgång, frukost. Sara går till praktiken. Frkost för Nora och sen jag tar nog ca 45 min. Diskar undan, leker lite.
0900-0945 Nora sover, jag surfar.
10:00 Upp på stan, ärende i Tallinkbutiken, fikade och gav Nora mellis, gick på stan o träffade Sebastian från                     föräldragruppen, vi fikade igen. Ett sista ärende och sen hem.
ca 13 Kom hem.
Lunch för oss båda.
1500 Gav oss ut med joggingvagnen. Hem en timme senare.*
1700 Åkte iväg till Noras morfar i skrotis, sara sprang dit. Smörgåstårta, fika och mkt skratt.
Hemkomst 21:30, lite mailjobb och nattningsrutiner gjorde att klockan blev ca 23 innan läggning av mig.
* den där joggingen med vagnen är en historia för sig :-)
Då jag inte kunde göra ett ärende på förmiddagen, köpa ett presentkort på puben O`Learys, för de öppnade kl 15 så fick det bli under min och Noras joggingtur.
Så här ser ju vår vagn ut och den drar till sig lite blickar. Att jag sen springer bakom i reflexväst ger ännu mer uppmärksamhet. Eftersom vi skulle upp på stan så tittade ganska mkt folk på oss när vi sprang och när vi är som mest centralt viker vi alltså in på O`Learys :-)
Det hade varit kul och veta vad folk tänke där..."bråttom till puben på pappaledigheten?"
Idag har vi heller inga planer förrens ikväll men det rullar på fint. Kl är 8 nu och båda har ätit frukost och jag har redan bytt 3 blöjor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback