Nya cykeln kom idag.

Vad hände igår då? Jo man hamnade visst på glassbaren för 7e gången 2012. Har aldrig mått bättre :-)



Idag har vi fått en viktig sak gjort. Skitviktig! Vi åkte till IKEA och köpte en ny STABIL toasits. Den gamla gled liksom omkring och man trodde man skulle åka in i handfaten ibland. Den var köpt på JULA.
Följande misstag har inhandlats på JULA:
  • 2 st hörselskydd med radio. Båda höll ca 1,5 månad.
  • en portabel grill. Delar saknades.
  • Vattenkokare. Höll ca 2-3 månader.
  • nyss nämda toasits.
  • Prisvärda kylskåpsmagneter. Dock tyckte Sara att de var så fula att de nu ligger i en låda.
Sen har vi ju dagens present!!!!!!!!!!!!!!

Polaren Patrik P från skåne hade vägarna förbi då han skulle till Velodromen i Falun med Team Trek sverige. Det är ju av hans tjej Maria som jag köpte min nya hoj. En begangnad Cube Reaction. Lite blandade prylar på men den är riktigt nice iaf. Sen märkte vi att både jag och Sara har nu matchat våra hojar med varandra och dessutom i klubbens färger :-)
Inget är väl av typen "lättast & dyrast" men där är man ju inte prestationsmässigt heller längre :-) Sen skall man väl ha nåt att byta grejer på oxå i framtiden.
Skön fox-gaffel, x-9 bakväxel, ombyggt xt-vevparti mm.
Angående prestation...
Vi har haft ett tokrens här hemma. Slängt massor av kassar med saker som vi inte använder men som ändå har följt med upp här i lägenheten. Vägg-fäste för tv, en tjock-tv, VHS-band, böcker och tidningar mm. Så nu har vi en tom BILLY-bokhylla om nån av er behöver det så hojta bara till.
En positiv sak med att köra sånna här race är att man hittar ju en mass bortglömda saker. Jag hittade bl.a. gamla urklipp från olika tidningar från de år som jag och Bergkvist tävlade som mest och förmodligen på vår högsta nivå. 2006 var året. Man blir lite stolt och nöjd över vad man faktiskt presterade då. Sen hittade jag en sak som bevisar VARFÖR jag presterade så. Jag har sparat alla gamla träningsdagböcker från 2003 till 2008. Fast 2008 är inte komplett för mitt i den säsongen tröttnade jag på att föra dagbok över träningen. En bra sak med dessa var att jag skrev dom i samma hemmagjorda mall så de är lätta att följa. Alla åren har dock bara 10 eller 11 månader för jag vet att oktober var min slapparmånad innan jag började om inför nästkommande säsong. Från säsongen 2005 till 2006 så ökade jag träningsdosen med 43% :-) Det är på tok för mkt men det funkade ju bra för mig. Från nov 2005 till  och med september 2006 tränade jag 465h. Det låter ganska mycket vid första tanken men det är "bara" 42 h i månaden. Nåja. Kul att sitta och blänga i de gamla häftena där jag skrivit ner varenda tävling, hur det kändes, väder, placering mm.
Imorgon tänkte jag testa första långpasset med Örebro AIK på länge. Hoppas min fot håller. Tror att det stod 26 km på deras schema.

Kommentarer
Postat av: malin

Läste på forumet att några ska springa 20 i ca 5.20-30 om du vill ta det lite softare.

2012-02-24 @ 22:31:23
Postat av: malin

Läste på forumet att några ska springa 20 i ca 5.20-30 om du vill ta det lite softare.

2012-02-24 @ 22:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback