Världens bästa Sabaton

Som jag har längtat efter gårdagens kväll och den infiade verkligen alla (nästan) förväntningar.
 
Recension Sabaton conventum
Vi dök upp precis när Dynazty spelade men jag och en polare prioriterade en öl istället för att lyssna på dom. Vi gick in lagom när Raubtier gick på och jag tycker dom var på gott humör men deras urnorrlänska dialekt samt halvkass ljud gjorde det svårt att höra vad dom sa.
När väl Sabaton går på till öppningslåten Ghost Division så reagerar jag på att det inte är någon pyroteknik. Inte en smäll eller eldsflammor hörs.
 
Det är en grym publik som det brukar vara här i Örebro och killen precis framför mig är exempionellt duktig på alla texter vilket jag tyckte var kul. Detta var den första konserten som jag såg med deras inhoppade trummis Snowy. Visst var han duktig och allt flyter på grymt men jag har under sommarens gång uppskattat deras nya trummis Robban. Han är dock pappaledig vilket är ganska modernt för att spela i ett hårdrocksband va? Synd att jag inte fick uppleva hans spelande igår för pyroteknik och Robban hade gett denna spelning maximalt med poäng men den är ändå den bästa spelningen jag någonsin sett med Sabaton.
Filmerna har inte jag tagit utan någon annan som tydligen stod snett bakom mig till vänster. Jag tycker mig kunna ana min frisyr snett fram till höger.
Kvällen förgylldes av Sara och två barndomspolare. Vi bor på lite olika håll och det är inte ofta som vi tre har gettogethers så att säga. Hela kvällen var grym och dagen idag har varit det omvända:seg och lite tung.
Nu tänkte jag dock jogga en sväng.
 
Förutom denna underbara spelning finns inte mycket att tillägga. Sara`s gradering gick bra och hon har nu oranget bälte i karate. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback