slött HIT

Sen i fredags har jag nästan dagligen hört Sara säga " jag känner mig lite orolig i magen" Detta pga att det härjade någon mild form av kräksjuka på dagis.
Natten till igår var det en så mysig familj om tre som låg och sov i dubbelsängen. Jag hade nån halvtimme tidigare myst så där nära Nora utan att väcka henne men jag är glad att jag låg lite längre bort kl 02:30 för då spydde hon friskt.
Panikuppvaknande för oss men hon tog det bra lilla Nora för några minuter senare satt hon och jag i duschen. Hon älskar ju bad & dusch men hon fattade kanske inte varför vi gjorde det mitt i natten.
Under tiden bytte Sara sängkläder.
Jag fick köra VAB nästan hela måndagen och idag fick Sara ta det. NOra har möjligen haft lite feber men inga andra symtom sedan den där spontankräkningen.
Ikväll när jag kom hem efter mitt sena löppass så hörde jag än en gånga Sara klaga på att hon inte mådde riktigt bra. Det var då jag kände samma sak.
Jag sitter just nu och undrar om jag har fått någon ilsken bakterie i mig. Det märks väl ganska snart hur allvarligt det är.
 
Dagens träning
Har ej tankat över pulsfilen än men tre intervaller i ca 4:14 fart till 4:24 fart på lite halvlösa, snöiga vägar. Pulsen har varit ganska hög under alla tre så det planerade tröskelpasset blev väl ett högintensivt istället. 6+6+7 minuter långa blev dom vilket får vara okej.
Hoppas jag bara tog ut mig och inte håller på att bli sjuk,
Bjuckar på ett grymt trollerinummer idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback