kontorsråtta

En vecka på kontoret har precis börjat och det är ganska mycket nu för jag måste få rätt på alla markägare denna vecka. Inte kontakta men kolla upp vem som äger vad. Det svåraste hitintills är om det är en vägsamfäldighet för då får jag inte fram nån info på kommunens hemsida. Tur det mest är sveaskog, kommunen eller privata markägare som det gäller då.
 
Helgens konsert
Glömde berätta en rolig sak från garderoben på conventum när jag var på Sabatons spelning i lördags. I garderoben där jag hängde av mig min jacka så jobbade en klubbkamrat till mig och vi morsade på varandra när jag hängde in min jacka. Efter spelningarna så var det en o annan som var lite överförfriskad och jag själv kom på en spontant skämt lagom när jag närmade mig jackutlämningen. Jag fipplade upp mitt VISA-kort och slängde det på disken framför klubbkompisen och sa högt" ge mig min jacka o fort ska det gå!" En annan väntande kund brevid mig noterade tydligt att det var just ett VISA-kort och inte den nummerbricka man normalt får med sig. Min klubbkompis gjorde naturligtvis det enda rätta och tog VISA-kortet direkt och gick in bland jackorna. Den min som den andra kunden fick var rätt skön :-)
 
Söndagens träning
Jag stack ut i snömodd och mörker och firade av 14 km i jämnt tempo, strax under 5min/km. Hur lång tid de då tog får ni räkna ut själva. Jag måste försöka få till lite längre pass under vintern nu utan att belasta mina fötter för mycket som jag gjorde förra vintern. Lagom är bäst.
Träningen satt kvar lite i benen igår så istället för ett trainerpass så körde jag och Sara lite kampsportsövningar där hemma vilket inte var det lättaste med en Nora som sprang omkring samt att det låg lego-bitar i överallt i vardagsrummet.
Ikväll däremot blir det ett pass i klubbstugan. Det är i kombination med att jag ska kolla hur många fungerande cyklar vi har där för intresset för det inomhuspass jag lobbade för på annandag jul verkar bli fullt.Kul. Nu hoppas jag verkligen att jag inte behöver jobba just då för jag har ju snöjouren.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback