7x30

Idag fick jag nobben av sjuksköterskorna på USÖ. Dom ville inte ha mina kroppsvätskor. Känns väl så där att göra sig fin på morgonkvisten och komma dit, glad och med god doft, klä av sig, lägga sig till rätta sen få nobben.
Ni får en ny chans i januari mina damer.
 
Gårdagens träning
Inge konstigt egentligen utan all-in på spinningcykel. 7 gånger 30 sekunder med 4:30 vila emellan. Låter hur enkelt som helst och varje intervall är ganska skitenkel i 15-20 sekunder men ganska tydligt vid 22 sekunder slår det till och de sista 8 sekundrarna i varje intervall är en plåga. Så jag plågade mig då 7x8 sekunder kan man säga. 56 sekunder plågeri.
Det är tufft skit man får utsätta sig för då man vill bli bra :-)
Jag fick konstigt nog fram lite illamående efter den 6e intervallen. Konstigt med tanke på den långa vilan för illamående är mer ihopkopplat med kortkorta intervaller tycker jag.
Idag känns det iaf på några små ställen i benen så nog tog det iaf. Hoppas nu jag får vara frisk ett tag och att jag slipper ploga på annandag jul :-(
 
Igår fick jag känna på byråkratins kraft. Hur den funkar. Hur sanna pappersvändare jobbar. Ska inte blogga mer om det här men jag tänker visa vilken envis rackare jag är. Jag ger mig lika lätt som alla andra men jag vill/behöver argument mot mig. Inte tomma ord.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback