vilken dag i kortkort

Vilken arbetsdag. Kände redan imorse att jag var trött sen arbetet igår och sen blev det en otroligt effektiv dag men massa fysisk arbete idag oxå så just pga det så funkade inte dagens plan på träningen, nämligen 4x4.
Dagens träning
Kroppen kändes väl okej under den första men då är det ju aldrig några problem. Krånglet kom dock redan på intervall nr 2 när samma wattsiffror skulle upprepas. Jag avbröt och körde en-minuters istället. Högre wattsiffror är ju roligare :-) efter 5 + 5 korta intervaller med lika lång (kort) vila emellan så kände jag det där (o)härliga illamåendet som man får vid antingen spontan magsjuka eller av höga syranivåer i kroppen.
 
Dagens träningspass skedde alltså i klubbstugan för jag var ändå i krokarna så att säga i andra ärenden så därför lev det ett inomhuspass en så fin kväll som denna.
 
I måndags var det ju rekordträning och svärfar var ju där och vaktade Nora så både jag och Sara kunde träna. Han filmade en del och eftersom Nora är hans första barnbarn så kan man ana ett litet fokus på henne i filmerna :-)
 
 
Min grupp, den svarta, körde 30 sekunders i backe. Det fanns en brant backe och en lite flackare backe att välja på och de gick ihop ungefär halvvägs vilket framgår på filmen nedanför
 
Nähe, imorgon måste jag ringa o beställa nummerlappar till Kumlacrossen. Mycket cx i huvudet nu så här dryga månaden innan loppet. Sara tycker dock jag är mindre stressad nu för tiden och jag tror hon har rätt (händer ju faktiskt ibland) Jag hoppas inte stressen ökar när det närmar sig tävlingen utan bara att förberedelserna startade tidigare helt enkelt.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjenare Ola! Hoppas att allt är bra med er alla! Lite nyfiken på hur mycket watt du klämmer på dina 4x4? Kör hårt!! ;-)

Svar: Hahaha ja nu för tiden är det på tok för lite för att egot ska vara nöjd. 4,3 watt/ kg är det i dagsläget.
ola


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback