rekord på olika sätt

Igår var det måndagsträning. Jag hade på känn att det skulle bli mycket folk då det var en fin sensommardag. Visst blev det nåt slags rekord!! Det var totalt nästan 90 cyklande på plats. Ungdomar som vuxna. Vi har länge pratat om att en slags bättre uppdelning måste ske så alla kan hitta sin grupp att cykla med. Nu börjar svart/röd/blå och grön grupp växa fram. 
Nästa måndag hoppas vi på bra väder, uppslutning från media och så naturligtvis att slå 100pers-sträcket.
 
Idag var jag under några timmar grymt irriterad. Över att det fanns så jäkla mycket mygg där vi jobbade. Men vad gjorde det när vi fick fälla en skitstor tall åt en stor byggherre i stan. Varför den skulle fällas? Jo den skymde kvällssolen.
Ni förstår kanske att den var hyffsat hög då den var grov i botten :-) Motorsågens långa svärd sitter på.
 För er riktiga nördar så spelades det naturligtvis in en film oxå.
 
Som ett litet minne till byggherren så lämnade vi lite "snickarglädje" åt han. Eller hans fru
 
Andra glädjeämnen idag
två saker har blivit klara inför Kumlacrossen idag. Inga jätteviktiga men alla pusselbitar måste på plats innan den 6 och 7e oktober.
Passerade grannen med björnbären, vi var så välkomna att plocka från deras tomt så.
När jag lämnade den tomten så sprang jag på en cyklande blondin som ville stanna och prata. Det är ju inga fel :-) Trevligt trevligt och vi kände att vi var tvugna att snart boka in dejt för det fanns så mycket att prata om.
 
En annan sak som hände efter jobbet var att en samarbetspartner (inte samma som sponsor) tog upp en idè och förslag idag. Något som eventuellt kommer att gynna både honom och mig i framtiden. Inget blev/är spikat men jag fick ändå ett roligt, smickrande och häftigt erbjudande. Cykelrelaterat förstås. Berättade det för Sara när jag kom hem och hon tyckte samma sak. Ser redan fram emot 2013.
 
Nu skall jag maila lite angående cx.
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Inte sprang du väl, du kom ju cyklandes oxå ;)
Kom på att Peter o jag måste gå till glassbaren innan 31:e annars brinner vår Deal-inne. Varit där på länge? ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback