pengar, böter och nytt banrekord

Ja men shit vad denna dag svänger fram och tillbaka.
Just nu verkar trivsel och nöjdhetsnivån vara ganska hög men det har pendlat under dagen.
 
Arbetsdagen
flöt på bra första 1,5 h och vi var klara med förberedelserna och väntade på betongbilen som skulle tipp i betong i de 48 st hål som vi sedan skulle gå efter och placera 24 st möbler i. Detta är ett stressmoment då man måste vara noga men det får inte ta för lång tid för då börjar betongen stelna och allt skiter sig.
Jag blev väl 95% nöjd med det jobbet. Det går att hitta fel och olika höjder men va fan det ser nog ingen.
 
Senare fick vi även idag fälla två träd. Alltid lika roligt.
Sen var det ju sista dagen innan jag går på 2 veckors semester :-)
 
Privat skit
Skulle ju sälja Opeln idag. Mötte köparen vid tågstationen med bilen och lyckades missa en skylt som sa " 3 handikapp-platser". Jag ställde mig strax innan en skylt som sa "P 10 min" och trodde det var det som gällde. Jag var borta från bilen ca 13 min och på rutan satt en bot på 1000kr. Men tack så in i helvete då så här inför semestern som vi knappt kommer att ha råd med.
Bilen blev iaf såld och istället för att pruta fick jag 100 kr extra som bidrag till böterna. Tackar.
 
Hem och underhålla Nora och stå ut med en sur Sara ett tag innan jag kom ut på ett träningspass. Ville mosa järnet ett varv i Marka och så blev det. Gick ut lugnare och kontrollerat än sist och slängde några ögon på pulsklockan de första 5 min för att inte spränga mig. Gick bra men jag kände mig lite stressad där några stunder men visste att om jag höll hela varvet så skulle jag ändå sänka min tid för sist så gick det inte fort på slutet.
Jag kände efter 3-backarna att jag fortfarande kunde trycka på ganska bra så nu var det ALL IN efter hoppbacken. Klickade av klockan på 17:52 med slemet hängades från munnen. Fick ur mig ett gläjdeskrik inför en Magnus P som precis skulle ut på ett rekordvarv även han.
Jag orkade naturligtvis inte hänga på han utan genade och filmade honom på två ställen.
Sorry, jag borde ha vänt på kameran. Kör hög volym och hör hur han flåsar. Han är inte otränad utan han gasar för fulla spjäll.
 
 
Han klarade varvet på 18:11 vilket är en grym tid även det så nu tror jag visst att han och jag är de två snabbaste gubbarna i Markaspåret. Får väl se hur länge det står sig.
 
Detta firades med öl & pizza. Perfekt LCHF eller?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback