Vuxenträning är igång ? metalnews

Imorgon bitti har Sabaton presskonferens i stockholm. Jag ska inte dit :-) men det ska bli intressant och höra vad dom säger. Om det är så som jag nyss läste på ett forum att det har med att Joacim & pär är de som gör mest men oxå får mest betalt. Vilket jag tycker låter okej men detta kan ju ha varit ett ämne som gör att de splittras. Mest märkligt är det dock att 4 av sex medlemmar lämnar bandet.
Här är 3 nya medlemmar som repar för fullt:
Gårdagens löpning
Ett grymt skönt pass. Kände mig mycket nöjd med  två block med 7 st en-minuters intervaller med 30 sekunders joggvila i varje set. Kändes som jag kunde hålla bra fart i alla intervallerna och benen känns helt jävla okej idag. Borde ha kört hårdare igår alltså :-)
Dagens "måndagsträning"
Idag var det alltså premiär för vuxenträningen. Vi börjar nu att slussa upp de äldre ungdomarna från barn/ungdomssidan som har lekt av sig och behöver tuffare utmaningar till vår vuxengrupp. Lät det för hårt? :-)
Vi blev iaf ca 15-18 st som rullade upp till min snabbt påhittade teknikbana som jag måste säga jag är grymt nöjd med. Det kan hända att den dyker upp igen. Det var mest bromsövningar men oxå några balansövningar.
Sen rullade vi ut längs åt mtbspåret för lite naturliga hinder och där kom väl dagens mest spektakulära vurpa. Jag stod närmast Ground Zero och jag var ganska säker på att personen brytit nyckelbenet för det var ingen snygg landning. Men som tur var resulterade det bara i skrapsår, halvskadad hjälm. Typ.
Det var några i gänget som aldrig hade kört de utförskörningar som jag erbjöd/utsatte dem för och vissa provade men vissa avstod och jag klandrar dom inte då det var typ de tuffaste backarna vi har i Markaskogen.
Kul att det är igång iaf och jag tror på fler nästa måndag.

Kommentarer
Postat av: David

Föstår att vurpan såg otäck ut men som tur är gick allt bra / David

2012-04-03 @ 15:40:16
Postat av: Niky

http://kolmardstrailen.se/



Räknar med att få chans till revansch.

2012-04-03 @ 23:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback