Påsk = träningshelg

Ja igår var en sån där halvseg, halvtråkig pappa-dag då inget hände. Morgonpromenad med en kollega, lite datajobb, vilodag, sara kom hem, bytte om och stack sen ut med vänner på restaurang.  Förmodligen var det pga av denna vilodag som dagens morgonjogg kändes lite seg.
Dagens träning
Jag och Nora joggade en solig och skön sväng på ca 12,5 km. Inget mer att tillägga faktiskt.
Mer tjat om Sabaton.
Den här versionen är iaf okej att lägga ut på nätet. För det har dom ju gjort själva. Kollar ni in den så komer sommarens alla speldatum att synas. Det allra sista datumet 15 december, är här i stan. Turnèns sista spelning ska man alltså få gå på. Blir kanon och jag är övertygad om att de kommer att hitta på nåt extra.
Jag tycker den nya singeln blir bättre o bättre och jag lyssnar ca 4-5 ggr på den om dagen :-)
Påsken är till för fritidssysslor
Ja imorgon var det tänkt att vi skulle hälsa på Henrik och Camilla utanför Kopparberg men vi fegar ur. Inte på grund av dom (utan deras barn :-)) utan pga det oväder som smhi har varnat för. Tittar på man på yr.no så verkar det ju jättelugnt men jag såg ju vädret på tv imorse och där rekommenderade dom inte att man skulle köra bil i onödan. Mötet hos dom blir framflyttat några veckor för jag vill verkligen dit. De bor så fint i underbar miljö som jag tänkte springa i.
Imorgon får det bli nåt annat löppass, förmodligen i Kilbergen då.
lördag: då hade/har jag planerat in intervaller i den mosse som jag besökte förra året mellan vintrosa och garphyttan. Inte långt från nationalparken. Eftermiddagen spenderas med Saras släkt o påskbord. DVS kaloribomb.
Sön: träningstävling mtb. kl 11. Kom dit och deltag. Barn/ungdom/senior/motion/förälder/halt-o-lytt-klasser. Finns nåt för alla.
Sen skall jag väl få till nåt löppass på kvällen oxå.
Mån: Är än så länge obokad och det är kanske bäst att ha det så.

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

VA!....påstår du att vi har ouppfostrade skitungar...:D tänk så rätt du har ! :P




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback