metalnews och sena nätter

Jaha. Sabaton alltså. Jag är nog ett ganska stort fan av dom för jag har haft mina tankar på dom väldigt mycket dom senaste dagarna. Samtidigt är jag idag ganska upprymd av vad som spelades i radiokanalen Bandit imorse.
Typiskt Sabaton-sound men häftigt att höra dom på svenska. Dock kan jag tycka att det blir lite väl grötigt vid 3:10 till 3:40 in i låten men så har jag bara lyssnat på den på datorn än så länge. Ska bli häftigt att få lyssna igenom hela skivan när den släpps i slutet av maj.
En liten intervju om vad som har hänt med gruppen hittar du här!
Idèellt föreningsliv
Idag har jag infunnit mig två ggr i klubbstugan. Först hade jag ett kort möte med SISU för att sätta mig in lite i den biten.
Senare så hade vi styrelsemöte i cykelsektionen. Undra om det beror på den nya, unga, snygga ordförande att det blev det längsta mötet på bra länge idag? :-)
Ca 2 timmar snackades det om vår framtid och vad som händer och vad vi vill ska hända. Jag tycker det är kul att vi vill och kan göra så mycket. Arbetsdag, propagandatävlingar, mörkertävling, ungdomsläger.
Så fick jag en oväntad present oxå. Jag uppskattar verkligen sånna. Fick ju en i höstas från ett gäng cyklister och sen en nu. Fasiken vad kul. Satt som en smäck gjorde det ju oxå.
Efter mötet blev det ett så kallat stresspass men det är ändå bättre än inget.
Dagens träning
Jag fick sällskap av Rickard i träningslokalen. Jag siktade på något slags tröskelpass då jag vill ta det lugnt i veckan inför den tuffa helgen. Har haft sprittande och kliande ben hela dagen så någe mer vila tyckte jag var dumt. Blev två 10 min intervaller på alldeles för låga watt för att skriva ut här men pulsen klev snällt upp på 88-89%.
Nu är klockan på tok för mycket för att sitta o blogga när det ligger två söta blondiner inne i sovrummet :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback