1a träningen efter sjukdom

Ja shit vad lyckat arrangemang vi gjorde igår. 39 startande på en träningstävling. Eller propagandatävling som vi ska envisas med att kalla det. Förklaring: en träningstävling skall enligt reglerna vara en stängd tävling endast för klubbens medlemmar.
Propagandatävling är öppen tävling tänkt att propagera för sporten.
Alla tävlade inte igår utan en del var där för gratisfikat.


Top 3 i tävlingsklassen.
Förra gången Mattias Wengelin tävlade med oss fick han köra ett varv mer än alla andra i tävlingsklassen. Igår frågade jag honom om det var okej om han fick ett annat handikapp. Han startade 1,5 min bakom de övriga och fick därför jaga hela tiden. Efter 4 av de 6 varven hade han plockat in 60 sekunder dvs 15 sek per varv så om det skulle ha fortsatt i samma tempo skulle han och ledande Magnus P komma in för en spurt. Dock tröttnade nog Magnus lite för Wengelin vann med 25 sekunder. Dessa två imponerade nog på alla men jag vet att Carl som kom trea imponerade ännu mer. Han kör med stel gaffel och en växel. En så kallad single speed. Som ni ser på bilden ovan så gillar han att fika oxå :-)
Carl och hans stilrena (men smutsiga) hoj.
Jag var sugen att delta igår för jag är ju inte särskilt sjuk men det hade varit korkat. Jag hostar lite och en o annan slemklump kommer väl upp. Tänkte testa en lugn joggsväng idag. Det blir på helt andra pulsvärden än det hade blivit på gårdagens tävling.
Nä he. Lite slösurf innan Nora vaknar.

Kommentarer
Postat av: Thomas J

Jag gillar verkligen den bilden...

Sen ger den ju även svar på din fråga i föregående inlägg. Alltså hur 39 tävlande kunde äta så mycket. Dom fick hjälp.

2012-04-27 @ 16:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback