sovstund & lattemammor

Nu sover Nora, Sara är i plugget och direkt sätter jag mig vid datorn för att delge er lite av min OTROLIGT händelserika vardag :-)
Igår förmiddag åkte vi, precis som många andra, till det nyöppnade varuhuset XXL. Där kommer jag garanterat att hamna igen men inte pga deras otroliga cykelutbud. Nä däremot verkar de ha en skön inriktning på sport & vildmark som jag gillar. Inte heller hade de det kalaserbjudande på en cykel som jag hade hoppats på MEN deras värstinghoj Overkill är prisvärd även till ordinarie pris.
Det var lite väl mycket igår och med en kommande namngivningsceremoni och en Kumlacross i huvudet så behövde jag verkligen det där kvällspasset igår. Mattias F, Magnus P, Martin, Daniel och jag stack mot Rusakulan igår kväll kl 19:30. Lampor,lampor och lampor hade vi så en o annan bil saktade ner ordentligt för de undra väl vad sjuttsingen de mötte för ett fordon. I Närkes Kil mötte Nora-bon Johan upp.
I utförskörningen från Rusakulan ville jag ha ett adrenalinpåslag och rörde bromsarna minimalt. Naturligtvis går det att köra fortare dagtid men att cykla på en smal stig och bara se vad ens lampor lyser upp är verkligen skithäftigt. När jag fipplade upp mobilen för att pröva att filma lite så kom Magnus ner. Vi beslöt oss för att vända våra lampor upp emot de 4 andra killarna som var på väg ner :-)
Filmmaterialet blev kanske ingen Oscarsnominering men iaf. Här är det:
Det blev dryga 2,5 timme igår och det var förvånansvärt varmt ute. Fick ta av mig superunderstället där ute i skogen. På vägen hem tog vi lite småstigar som var helt underbara och helt nya för mig. Vid grustagen mellan N.Kil och mellringe. Entusiasten Martin har till och med varit där och röjt längs stigen för att den ska bli ännu bättre. 
Idag skall jag möta upp några mammor ur föräldragruppen så skall vi gå till Naturens hus för lunch. Sara ansluter senare med skrotis och sen ska vi återigen storhandla inför Noras namngivningsceremoni på lördag. Sen skall jag möta upp några bekanta o ge trädgårdsförslag, sen är det tvätt-tid sen förhoppningsvis lite lugn o ro.
Inte konstigt man tar sig en whiskey då o då

Kommentarer
Postat av: Malin

Stressa inte för mkt! Du ska njuta av pappaledigheten oxå ;)

Tack för igår, mkt snällt!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback