Ge & ta på käften

Jag beställde en överraskning till Sara i fredags. Igår kom den på posten. Hade väl tänkt att hålla på den men då jag själv är så spänd/förväntansfull/glad över den så avslöjade jag det för henne. Jag var ute i god tid och köpte två biljetter till:
Ja nu har man alltså planerat lite av nästa års semester :-) 3 band är presenterade: Sabaton, Nocturnal Rites och Amarathe
Annars då? Jo tack. Vilade igår. Jag gick en kort promenad med Nora under tiden Sara joggade innan vi satt med på cykelstyrelsens möte. Idag däremot....Då vädret inte var så bra ville jag vare sig cykla eller springa utan begav mig återigen till kampsportsföreningen och testade Thaiboxningen. Som sagt var det många år sedan jag höll på med fighting men jag ville ändå hoppa med i fortsättningsgruppen.  Jag trodde innan att det skulle bli en del sprkade och slagande på mittsar men ICKE! Det var sparring som både uppvärmning och övningar. Körde med en ganska jämn kille och vi gav och tog hela passet. Jag är nu öm i käken och är inte sugen på att äta vare sig morot eller äpple :-) Har lite röda märken på överkroppen och är svagt blå under ena ögat men fan vad kul det var.
Jag och en kollega på jobbet fick idag prova en ny Lundbergare. Ser exakt ut som den gamla men shit vad de har utvecklat motorn. Eller kanske snarare effektiviserat den. Det företag som levererade den hade även med sig denna lilla "leksak"
Får se om den kommer att ersätta några klippare i framtiden. En stor fördel är att den kan utrustas med plog, sandspridare, borstvals mm. så den inte står still mellan höst och vår. Men vi får väl se..
Imorgon skall vi åka iväg och prova ett konkurerande märke. Kul att vi faktiskt kan vara med och påverka vad som eventuellt ska köpas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback