blött

Ja fy fasiken vad blött det är ute i markerna nu. Igår fick vi hyra en länspump för att få bort vatten så vi kunde padda en yta. Paddan som väger flera hundra kilon sjönk så fort vi startade den.
Igår var det träningsdag för mig. Körde min vanliga tur som jag nu har glömt bort hur lång den är.Brukar jogga den på dryga timmen men nu verkar jag ha fått in den där halvsnabba joggingfarten för igår tog den 59 min. Kroppen känns väl okej men ändå går jag omkring och liksom väntar på att man skall bli sjuk för jag tycker alla är sjuka runt omkring mig.
Då jag får höra från andra föräldrar om dagisbaciller och sånt där skit så undrar jag om man kanske inte skall sätta upp ett mål inför nästa säsong. Det kan ju vara den sista på en ganska bra nivå (konditionsmässigt) för säg att en säsong skulle bli spoilerad av sjukdomar ja då tappar man nog några steg.
När det gäller en satsning så skall det vara rimliga mål. Tidseffektivt då det uteblivna bloggandet här på sidan beror på just tidsbrist så lär jag inte göra en satsning till i H30 på cykel. Nä snarare finns det två mål inom löpningen som känns ganska rimliga. 1: att springa AXA fjällmarathon under 4:40 samt slå farsans bästa tid på Tarstaborgsrundan som jag själv persade på i söndags. Jo det fick man ju höra direkt efteråt att man inte hade slagit hans bästa tid.
Jag, men framförallt Sara, har blivit mer o mer sugna på terränglöpning. Inga mer 4 timmars pass. Inga mer 10 timmars träningsveckor. Inga mer mekande och spolande av cykel.
Nåja nu överdriver jag. OCH här skall jag väl påpeka att det bara är lite tankar som flödar fritt.
Cykelcross
Ja det närmar sig Kumlacrossen och planeringen rullar på. Fick nog en viktig pusselbit på plats ikväll. Tyvärr verkar det so det även i år är lite svårt att få tag i funktionärer.  Har heller ingen aning om hur det går på sponsorsidan så kanske blir det inte så mkt klirr i kassan i år men det skall jag väl kolla av imorgon. Jag har trott att det skulle bli ett ordentligt uppsving på cx-sidan denna höst men nu är jag tveksam.
Är DU nyfiken på cykelcross så kolla in sidan cxsweden.com
Inbjudan till Kumlacrossen ligger ute nu på almbyik.se
Häromdagen fick jag ett youtubetips i kommentarsfälten. Nu har jag sett videon 2 ggr och flinar och imponeras varje gång. O de som kommenterar då?!? Tänk er Vacchi på koffein.
Se.Lär. Njut!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt underbart bra.

2011-09-22 @ 08:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback