anmäld och nermejad

Idag skulle det bara ha varit en slags fefilering in mot mål om man talar sporttermer. Sista arbetsdagen innan min pappaledighet på 5 veckor. Men istället så började dagen med att jag backade över en pollare värd ca 8 tusen kronor som sattes upp och installerades för mindre än en vecka sen på den innergård som vi gör om åt ÖBO. Chefen skrattade INTE när jag ringde honom.
Kan meddela att det varken hördes eller kändes i Lundbergarn.
Det tog mindre än 48 timmar för vasalopets organisation att sälja slut de 9000 startplatserna till mtb-vasan. Jag var en av de som fick/köpte mig en startplats. Nu är det så att jag förmodligen inte kommer att stå på startlinjen den 11e augusti för på måndag släpps 500 platser till AXA fjällmarathon som precis som i år går samma dag. Helgen efter så kommer jag och familjen att rocka loss ordentligt i dalarna på rockweekend Falun.
Med tanke på den usla starten på fredagen har den rundats av ganska fint. På jobbets vin-lotteri där jag gått lottlös 3 ggr innan vann jag idag 1 flaska. Samma som insatsen men jag gick iaf inte lottlös.
Sen blev det en lång vända på stan med Sara och Nora och vi har shoppat lite. Var jäkligt sugen på ett par kompressionstajts från craft men prislappen hindrade mig men det betyder inte att de inte kommer att inhandlas. Vi får se.
Hörs imorgon kanske.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har en kompis som gärna köper din biljett till vasan om du inte ska ha den.

2011-09-24 @ 14:39:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback