lattemammor & jag

Det är märkligt att vilodagar och godis nästan är synonymt hos mig. Det har hänt väldigt många gånger. Idag var det dock ingen vilodag men det blev inte riktigt ett sånt pass som jag hade tänkt mig och vad sker då? Jo man blir sugen på skräpmat och beställer pizza.
Helt tvärtom när jag är inne i en period med bra träning så sköter jag kosten extra bra. Märkligt.
Jag saknar jobbet. Jag klarar av pappaledigheten bättre än Sara gör med sin mammaledighet men ändå: ska bli kul att börja jobba igen. Igår åkte jag ner till jobbet och tvättade Skrotis och kunde inte låta bli och hjälpa till lite här o där när firmabilarna rullade in efter en arbetsdags slit. Jag själv hjälpte några bekanta att köra över några kantstenar med hjälp av firmans bilar. Eller det var så jag hade tänkt det men jag har väl saknat att jobba så mycket att det blev att jag satte lite kantsten oxå.
Idag har familjen varit på klapp & klang som vi kallar det. Öppen förskola kallar andra det. Vi gick i ring, sjöng barnramsor och fikade. Det var ca 30 kvinnor & jag. Nora verkade uppskatta det mest av alla för när allt var klart slocknade hon bigtime!
Imorgon fortsätter föräldraledigheten med nya upptåg. Jag & Nora skall på barnvagnsbio.
dagens träning
Nja..Jag har joggat i ca 45 min kan vi säga. Imorgon blir det förhoppningsvis ett långpass i terräng.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack Ola!! Så glad blev jag när jag kom hem igår!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback