aktivt liv med mkt fika & glass

Oj vart skall jag börja? Hänt mycket två sista dagarna.
Igår tjatade Nora så förbaskat om glass så det blev ju självklart galssbaren på stortorget. Igen. Är verkligen stammis där nu. Dock somnade hon så jag fick äta mig mätt på glass istället.
Gårdagens träning
Jobbarkompismats och jag åkte rullskidor ihop för första gången. Han har åkt ett antal pass genom åren och detta pass var mitt andra någonsin. Det märktes i varenda staktag tyckte jag men som alltid när han och jag tränar ihop så testar vi varandra och mäter våra styrkor. Vid en bro med ny, fräsch asfalt som går över järnvägen mot aspholmen. (den vid CRAMO) så "attackerade" jag och jag hörde att Mats var med bakom. Ett tag. Jag öste allt jag hade och på toppen visade pulsklockan 94% av max och Mats blev tvåa upp ca 25 meter bakom. Vem sa att det var svårt att få puls på rullskidor?
Vi körde i 50 min innan vi var tillbaka och då bytte jag pjäxorna mot joggingskorna. Jag vill verkligen bli en bättre löpare och då gäller det att löpa. Uttrycket crosstraining, att träna omväxlande och flera saker är nog nyttigt ur hälsosynpunkt men vill man bli bra på en specifik idrott funkar det så där. Jag joggade ca 30 min och benen bokstavligen flög fram. Åtminstonde kändes de väldigt lätta.
Dagens träning
Imorse skulle jag "bara" ta en joggingtur. Även detta för att bli lite mer löpare. Jag körde utan pulsklocka men vet att jag var ute i 65 min så det blev väl en tur på 12-13 km. Hoppsan! kan man säga. Kilometrarna bara rullar på men +4 grader och strålande sol gör att man bara måste vara utomhus.
Jag hann knappt strecha och duscha innan Sara såg på fejjan att några mammor i föräldragruppen skulle ut och gå. Sara pluggar mkt bättre om jag och lillan är borta + att det fina vädret lockade igen. Jag o Nora hängde på barnvagnsligan på en dryg timmes lång promenad som slutade i lunch och barnlek
Appropå pappaledighet och så...Man har inte roligare än vad man gör det till. Följande bild med texten "Ich bin thei lieder" skickade jag till Sara igår:
Det är vår humor det.
Nu ikväll sparkar jag dock ut tjejerna för jag och några grabbar skall kolla på sucher puch. Grabbkväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback