Rakat är bäst

Shit vad dagens träning tog. Jag märkte det inte direkt men nu när man är hemma så har jag fått lite koma-känsla.
Dagens träning
Jag och jobbarkompismats stack ut med pannlampor direkt efter jobbet. Det behövdes faktiskt lampor redan vid 16:30 när man ska springa trail (stig fast på engelska). Vi körde 3 korta backintervaller på ca 30 sekunder. Sen blev det visst en på väg till nästa backe. En så kallad bonusintervall. Sen körde vi 3 stycken lite längre backintervaller på ca 55 sekunder. Där slog våra blodpumpar nästan allt vad dom hade. Jag toppade på nästan 97 % av max eller 175 slag/min. Mats däremot gjorde en toppnotering på 193 slag i minuten. Sen joggade vi en omväg till firman så totaltiden blev ganska exakt en timme.
Nu sitter jag här hemma och blir tröttare o tröttare. Har visst en tvätt-tid som måste skötas men sen däckar jag.
Sara åker bort i helgen till sin syrra så jag och Nora blir själva nästan hela helgen. Shit vad vi ska trashtalka Sara :-) O lyssna på musik, festa och sen skall jag lära henne cykelvård. Tror att jag kan lura henne några år att det är bra om hon tvättar och smörjer min cykel. Förr eller senare lär hon väl komma på att jag lurat henne men fram tills dess kanske jag kan glida fram på ett räkskal. Hoppas!
Ibland kan man göra klipp och köpa billiga saker. Att handla rakhyvlar av COOPs egna märke för dom är billigast är inte ett kap. Det är skit. Imorgon skall jag köpa några dyrare hyvlar.

Kommentarer
Postat av: Sara

Shit vad jag ska sova.... In your face!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback