mörka träning

Sakta men säkert ansluter jag mig till en ny grupp tränande männsikor. De som tränar när de flesta inte gör det. Tidigar mornar eller sena kvällar när vanliga svensson-svetton sover eller sitter framför tv-soffan.
Idag åkte jag direkt hem efter jobbet och gosa med Nora. Sara fick ju "gos" här om kvällen. Busa, byta blöjor, lyssna på joller, byta en blöja till, mata, busa, byta ännu en blöja och slutligen natta henne. Fan vad svag man är för sitt barn alltså. Ja iaf nu. Det där ändrar sig säkert. Men ett leende från henne när man kommer hem är värt så mycket. Idag fick hon prova blåbärs-gegga (vet inte exakt vad det hette). Precis när hon fick skeden i munnen skrek vi åt henne " Det är bajs!!!"


När väl Nora hade somnat så tog jag på mig löparkläderna. Först kändes det jäkligt omotiverande att ge sig ut så sent men det dök upp några saker i skallen som fick fart på benen. En var Emelie Forsbergs blogg på runnersworld.se Hon är ett delmål i min nästa upplaga av Vertex/axa fjällmarathon. Jag vill ju gärna klå henne men läsningen av hennes grymma träningspass och mängd får mig att tveka samtidigt som den motiverar mig. En annan sak jag kom att tänka på var mitt personbästa på Tarstaborgsrundan i höstas. Tankarna for iväg på hur jag ska göra nästa år för att sänka det ytterligare.
Dagens pass blev: Vena, Lillåspåret sen skarvade jag lite på norr innan jag kom hem. 1:10 med förvånansvärt bra fart med tanke på gårdagen. Benen kändes okej men i luftrören rosslar jag lite då jag pressade dem ganska hårt igår. Gissar att jag fick ihop 14-15 km vilket inte är kattskit.
Kändes skönt att vara ensam där ute i mörkret (hade ju iofs lampa) för det var inte många andra ute. Vad hände med löparboomen??
Suuntosiffror
Duration
1:11'53.9
Peak heart rate
183 bpm(stämmer inte, måste vara lägre)
Average heart rate
155 bpm
Minimum heart rate
92 bpm
EPOC Peak
249 ml/kg
Training Effect
5.0 - Over-reaching
Calories
1008 kCal
VO2
56 ml/kg/min
Avslutade oxå med lite armhävningar & situps här hemma. Man vet ju aldrig när man får vara kalsongmodell igen :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback