morgonmys

Almby IK har en schysst klubbstuga. Inredningen är från tidigt 1700-tal och det snackas om en upprustning men det verkar dröja. Stugan i sig används ju förstås av klubbens olika grenar då och då men ibland hyrs den ut till privatpersoner som vill ha samling/fest för större sällskap. Detta är nog inget unikt utan sker nog hos andra föreningar oxå. I går kväll hyrdes den ut till nåt sällskap. Det vet jag för jag var där imorse runt kl 8 för att fixa det sista med mtb-skylten som gjöts på plats igår. Inne i storstugan var det resterna efter en hyffsat stor fest och de hade väl orkat städa hälften av plastmuggar, pappersdukar, matrester osv. Det var dock en sak kvar på ett bord som fick mig att reagera.
En stödkrage! Det som jag finner är roligt är de frågor som dyker upp: Hände det en olycka på festen? Satt någon i kalldrag och fick ont i nacken? eller ännu roligare...Kom nån dit med den på sig men "mådde bättre" ju längre festen gick?
Detta var oxå den enda privata sak som fanns kvar. Inga skor, jackor eller liknande fanns kvar.
Innan jag åkte till klubbstugan så gick jag o  Nora upp vid 07:45. Ja bytte hennes blöja och lyfte över henne till vår säng. Det är så härligt att ligga alla tre där. Sara vaknar automatiskt när Nora imiterar en väderkvarn och delar ut slag till både höger och vänster.
Dagens träning
Strax innan lunch joggade jag iväg på en halvlång sväng. GPS:en visade 13,39 km och stoppuret stannade på 1:01, 26. Det var nån slags mix av löpning/snabbjogg när jag körde på 4:35 tempo. Suuntos traineffect visade 4,6 på klockan men när jag tankar över det till datorn visar den 5,0. Det kändes inte som att jag tagit ut mig men jag har ju kört strax under, ibland på, tröskelpuls i en timme och det är ju effektivt det vet jag.
Suuntoinfo:
Distance
13.38 km
Maximum speed
18.61 km/h (3'13 min/km)
Average speed
13.07 km/h (4'35 min/km)
Highest point
85 m
Lowest point
64 m
Ascent
39 m
Duration
1:01'26.2
Peak heart rate
186 bpm
Average heart rate
158 bpm
Minimum heart rate
115 bpm
EPOC Peak
230.9 ml/kg
Training Effect
5.0 - Over-reaching
Calories
891 kCal
VO2
58 ml/kg/min
Blir väl ett eller två löppass till i veckan innan jag måste vila upp benen för på lördag siktar jag på att köra långpass med Örebro AIK.
Nu skall jag upp och fika på stan. Nora och Saris är redan där, ja stan inte på fiket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback