En riktigt bra dag

Just arbetsmässigt har det gått bra. Gjort en o samma sak hela dagen men det har blivit snyggt och bra så vad gör det. Det som har lyft denna dag lite extra är att en riktigt seriös köpare på min mtb ringde. Så om det går vägen så kan jag inte deltaga på mörkertävlingen på söndag kväll men det känns som det kvittar. Ny hoj blir det naturligtvis. Jag fick frågan för några veckor sen: "Sak du sluta cykla? Såg din hoj på blocket." Not gonna happend, säger jag.
Sen var det ju vänners vänner dag idag och imorgon på XXL. Då kan man få 25% rabatt på alla varor om man har skickat ett sms (vanlig sms-taxa) till ett särskilt nummer. Man får en kod tillbaka som visas upp i kassan. Detta gäller dock ej skidpaket och annonsvaror.
Jag och Nora åkte ut direkt efter jobbet och hon gjorde succè där ute:
Så här åkte hon omkring och hon tyckte nog att DX-lampan för 499 var ett bra klipp för den satt hon och klappade på medans pappa pratade med bekanta ansikten.
Då jag måste lära mig att hålla i pengarna så handlade jag inte så mycket som mina ögon vill ha. Lite småprylar bara för ytterligare 130 kr så 628 kr skulle slutnotan gå på. Döm av min förvåning när det istället blev 471 kr! Jag är ganska säker på att tjejen i kassan gjorde bort sig och gav mig rabatt på allting. Det kanske hade o göra med att Nora satt på disken och charmade henne. :-)
Igår däckade jag strax efter kl 19:30. Har varit grymt trött flera kvällar på sistonde. Ikväll är dock ett undantag. Vilodag kallas det. Imorgon blir det nog ännu en vilodag då jag på lördag skall prova ett långpass med Örebro AIK. Hoppas kroppen orkar och håller för nu är jag sugen på ännu ett marathon. Jag har nog blivit lite marathonbiten :-) Fast jag är rätt säker på att jag aldrig kommer att ställa upp i ett på asfalt.
Värdelöst vetande
Väger under 68 kg nu. Undrar om det ska bli en sån där löjligt tunn löparkropp till slut? Njae...

Kommentarer
Postat av: Malin

Ola sluta cykla? Hoho....det kan väl ingen tro på? ;)

Kanske blir en löpare av dig oxå :) Du ska aldrig säga aldrig...ska påminna dig den dagen du står på startlinjen på ett asfaltsmarathon =)

Du måste äta mer Ola, nu är det helg snart så passa på att äta lite gott ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback