duathlon

Idag var arbetsdag nr 2 och jag märker att jag saknat jobbet. Allt är kul nämligen och rasterna är av låg prioritet. Idag har jag kört ganska mycket traktor och imorgon blir det ännu mer. På torsdag ska vi inte snacka om för då skall jag åka till Garphyttan och tillbaka i en traktor som gör 36km/h om man trycker gasen i botten.
Dock har jag jobbat lite fysiskt oxå och grävt en del för hand och det känns i kroppen.
Något annat som känns i kroppen är det grymma löppass jag fick till i förrgår. Tog med Ormsalva (ett liniment jag är skeptiskt till) till jobbet och masserade in imorse. Är glad så här i efterhand att jag inte sprang i Karlslund utan verkligen tog bilen till Garphyttan.
Dagens träning
Vi hade planerat så att Sara skulle ut och springa direkt när jag kom hem men då Örebro inte är en av de säkraste städerna för tjejer så ville hon ha sällskap. Jag och Nora gjorde alltså Sara sällskap på hennes joggingrunda på ca 6 km. Saras kropp höll denna gång så med lite tur och bra planering nu så kan hon snart köra riktigt bra löppass.
Efter det så han jag byta om, serva cykeln och gulla lite med Noris innan det var dax för ett mörkerpass med prostatagruppen. Ett gäng med äldre cyklister om du inte förstod det :-)
För en gångs skull samlades vi INTE i Mellringe utan vid klubbstugan på andra sidan stan. Vi värmde upp med det "nya" 3,1 km spåret innan jag brände på och körde det längre varvet på ca 5,6 km. Tyvärr så gjorde jag ingen markering på klockan innan jag stack iväg men nu i efterhand kan jag läsa ut ur pulsfilen ganska bra ändå hur lång tid det tog http://www.movescount.com/mymoves/edit/move3210487 ca 20,5 min tog det om jag räknar bort den tid jag väntade in Daniel på ett ställe. Med pannlampa och hala löv & rötter är jag ruskigt nöj och shit vad trötta benen blev efter det. Hade klassiskt fint skidåkarslem runt munnen när jag var klar med varvet.
Efter det åkte vi till Sörby slalombacke för att testa greppet och där visade det sig att gammal är jätte-äldst. Magnus P klarade väldigt långt i backen innan greppet försvann.
Imorgon: Vila. denna gång skall jag försöka att göra det utan skräpmat eller lösgodis. Sara kommenterade nämligen min mage häromdagen :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback