vuxenträning & viktig vilodag

Ja ha..Blir ingen bild idag men det kanske kommer upp på fejsbok eller Johans blogg från dagens vuxenpass. Vi blev 23 st som trampade från Norra cykel. Följande två måndagar är det dock träning vid Ljungstugan som vanligt.

Annars så har det hänt jäkligt mycket idag totalt sett. Klockan 7 imorse så punkterade vattentunnan som jag hade bakom traktorn. Ja inte själva tunnan utan ett däck på den alltså. Det var 1,5 kubikmeter vatten i så först fick jag pumpa ut det på en gräsmatta.
Senare på dagen bytte kollegan blad på mattkniven för att jobbet skulle gå bättre. Ca 1 minut senare så snittade han sig i fingret så pass så jag fick hämta bandagelådan och göra ett halvsnyggt tryckförband över fingret.

På dagens vuxenträning så var det inga perfekta cykelstigar som jag visade direkt. Gissar att vissa i gruppen slet och hatade underlaget emellanåt. På ett ställe blev vi oxå attackerade, fast utan bett & hugg, av en hund som kom springade från sidan i skogen. Ca 30 meter längre fram gick två damer med ytterligare två lösa hundar. De sa " måste ni cykla just här?"  Det är verkligen självcentrerat. Den kommentaren fick mig att vika in på en skitliten stig som sen slutade i ingenting. Där nånstans tappade väl den sista i vuxengruppen sitt förtroende för mig :-)

Imorgon har jag en dejt med Sara på glassbaren vid stortorget kl 16:30. Är du glass-sugen eller bara vill trasha vår dejt så kom dit och säg "Blääeee..."

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag ska ta mig mina finaste kläder till vår dejt och sätta på mig mina finaste gula kallingar :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback