slagen i småbitar

Hemma har Neo lärt sig av mamma Sara
Så här kan ligga o vila hur länge som helst
Igår sprang jag orientering och jag orienterade faktiskt. Ja hängde inte bara på någon annan utan jag tog själv ut riktningarna och sprang. Min bana var sträcka 2 utav 5 för laget och den var 6,5 km lång men jag sprang garanterat längre för jag körde säkra vägval och körde mycket stig. Sprang på 46 min.
Sen var det rätt skönt att få trampa ur benen med syrran o henns kompis i dryga 2 timmar. Vi körde Frösvidal, Mattsa, Vintrosa och gamla motorvägen hem. Förmodligen räddade denna lugna cykling mina lår från att kännas helt stenade igår. De är endast lite lite trötta idag.
Efter det så åkte jag och Saris till Yeah-festivalen i Stadsparken. En gratisfestival som i år har växt ännu mer och har 4 scener och vi hade siktet på den största där lokalbandet Smash into pieces skulle gå på kl 18. Fan vad bra dom är! Det var mycket folk där som efter deras spelning försvann så nästa band på samma scen spelade för fåglarna :-)
Sara träffade sin gamla klasskompis Adde (som oxå var på tjocken??)
Nu skall jag börja förbereda mig för myrlöpning i Kilsbergen. Har fått en inbjudan av en skidåkerska för Karlslund IF. Kul initiativ och lite pulsträning är väl aldrig fel.
Här har ni den låt som smash into pieces slog igenom med i TV4s talang 2009

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback