racerapport

Gkömde jag skriva nåt om gårdagens träning? Jo jag bombade banvallen hem med sned medvind igår. I ca 23 minuter hade jag en puls motsvarande 92% av max och mina lår var varma och trötta hela kvällen. Från Ånnabodabacken hem till dörren tog det typ 43 min.

Dagens träningstävling då? Jo för min egna del så ville jag köra mig trött. Om jag så hade stått själv på startlinjen så skulle jag ha bombat skiten ur mig. Nu slapp jag stå själv trots att vårt datum krockade med Långa Billingeracet där många vuxna var och tävlade.
Banan som barn, ungdomar och vi vuxna skulle köra idag var ca 1,5 km lång och jag hade utnyttjat löparspåren på några håll för att ha en relativt enkel bana tekniskt sett. På dessa ca 1500meter så var det "bara" 2 backar. Jag trodde jag gjort en medel-lätt bana så när vi gjorde startlistorna på styrelsemötet sist så drog väl nån (jag?) till med att klassen vuxen tävling skulle köra 8 varv. Fick jag i efterhand göra om det så skulle nog 6 varv räcka finfint. Det var jobbigt idag.

Så här såg topp 3 ut.
I ungdomsklasserna fick segraren en stor påse godis. Jag kom hem med en bok.... :-(
Jag snittade på 91,6 % av maxpuls i ca 32 minuter och fick en god portion mjölksyra. Har hört att det skall vara nyttigt med att så kallat "trampa ur" efteråt. Det gjorde jag. Från mållinjen till klubbstugan, en sträcka på ca 80-90 meter.

Sen var vi några stycken som snyggade till i cykelförrådet samt inventerade cykelkläderna. Vi skall snart skicka iväg en kompletterande klädbeställning så vet du att du verkligen vill ha ett plagg som vi inte har. Hör av dig.

Ikväll ska vi ta en kombinerad glass-och röstningspromenad. Det är ju omval i vår stadsdel. De klantade till det i höstens stora val.

Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback