på stående fot

Är så glad att jag hittat ett gammalt klipp från parlamentet. Såg det när det gick på tv men har inte sett det förrens en kollega på jobbet visade det idag. Spola fram 1,5 minut om du bara vill ha det bästa


Sen fick jag se en ny video från Sabaton när jag satt här vid datorn. Lite väl snabbt klippt men bra ändå. Falu-kvalitè som man säger.

 
Nu skall jag iväg på träningstävling o jaga höjdmeter och mjölksyra

Kommentarer
Postat av: Tina

Får kommentarer från olika håll på folk som blivit lämnade i skogen på dina träningar och aldrig kommer vara med mer. Som är besvikna då det sägs ska vara träning "för alla" men att det bara gäller "alla" som är tillräckligt duktiga, inte alls för nybörjare. Tråkigt om det stämmer. Tråkigt om Almby ska få rykte om sig att inte ta hand om de som kommer på deras träningar. Kanske är det dags att dela upp gruppen om det börjar bli för stora skillnader mellan de som hållit på ett tag och de som är nya? Eller så kan du ju ta bort det där om att det är för alla så att inte fler blir lämnade i skogen och får ta sig hem själva.

2011-05-25 @ 21:24:32
Postat av: Ola

Har hänt att folk oxå viker av själva utan att säga till någon. Kan det vara de kanske som pratar? Rykten är ostoppbara o ja försöker förbättra vuxenträningen hela tiden.

2011-05-26 @ 09:05:54
Postat av: Sara

En sak vet jag och det är att jag och många andra cyklister med mig tycker att vuxenträningen på måndagar och ungdomsträningens uppsving är det bästa som hänt för mountainbike i örebro på länge. Innan vi (läs ola och jag) startade upp vuxenträningen fanns det ingen återkommande tidsbestämd träning alls i AlmbyIK där man kunde möta likasinnade bara för att ha skoj och träna mountainbike. När jag kunde vara med förra säsongen så körde nästan alltid jag sist i ledet för att, om det hände att det blev gummisnoddseffekt och någon tappade blicken framåt och även vägen så gick jag fram i led visade den rätta vägen tills vi var samlad grupp igen. Denna säsong har jag pga graviditet inte kunnat vara med (annat än att fixa fika) så i år vet vi med oss att vi totalt tappat 2 eller 3 personer under säsongen hittils just pga att ledet bara haft en ledare som känner stigarna som handen i handsken och inte två. Att inte ha en stigkunnig som kör sist ställer större krav på hela gruppen och detta kanske inte kommit fram vid de tillfällen som folk "tappats bort". När man känner att man inte hänger med måste man skrika till så att den framför hör och när man hör att den bakom en i ledet inte längre ligger bakom en på stigen så måste man också skrika till. Än så länge så är det bara ola som klivit fram som ledare för vuxenträningen trots att det finns många kompetenta i gruppen. Det finns helt enkelt ingen annan som vill ta ansvaret med allt vad det innebär att arrangera vuxenträningar varje vecka. När som helst nu så får jag och ola dessutom vårt första barn och då kommer vuxenträningen bli lidande eftersom det inte finns någon bestämd andratränare. Men så får det bli om ingen kan/vill ta över ledarrollen under någon/några veckor. Man kan inte tvinga någon att leda en grupp och ingen kan väl kräva att vi ska sätta den första tiden med vårt barn åt sidan.

Jag tror du innerst inne förstår Tina att vi gör vårt bästa, ingen vill hellre än oss att mountainbiken ska komma starkare till örebro.



Finns det kanske deltagare i vuxenträningen på måndagar som har någonting att tillägga diskussionen?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback