Hårdrock & melodifestivalshatt

Igår var vi hos min underbara kusin och grillade lite innan vi åkte till Örnsro där årets Metallsvenska gick av stapeln. Precis innan vi gick ut genom dörren så fick jag en rosa cowboyhatt på huvet med kommentaren " den kan du ha på dig ikväll så syns du" Jag gjorde så och det är lika bra jag bjuder på det här för risken finns att jag även kommer med i NA. Sara sa att jag var ett foto-objekt igår kväll men så är det ju jämnt när jag går ut :-)

Joråsåatt.. Fru & herr metal???

Jag gillade Scar symmetry skarpt och i slutet av D.A.D så gick vi hemåt. Inte för att de var dåliga på nåt sätt men sara hade kämpat med sin foglossning i tillräckligt många timmar. ( och mig dessutom)

På väg hem mot bilen gick vi förbi en skitig bil men en annorlunda text på..
 

Idag var det dax för den första dagen i ungdomshelgen i mountainbike. 12 duktiga barn/ungdomar var tillsammans med nästan lika många vuxna i Ånnabodatrakten och cyklade. Vi delade in dem i 3 grupper och jag hade hand om mittengruppen. Pressade dem med lite intervaller och för dem ovanligt många backar. Det var trötta men glada barn som bjöds på grillkorv och bullar efteråt. Här är en bild från den första pausen efter ca en timmes cyklande.


Imorgon är det träningstävling vid Ljungstugan kl 11. Kom dit vet ja för det finns ju vuxenklasser oxå.

Ikväll väntar Metallsvenskan och framförallt Bullet.

Kommentarer
Postat av: Malin

Du klädde riktigt bra i rosa hatt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback