Glass i lass

Börjar med att bjuda på en kort film med kasst ljud. Egentligen helt onödig film då denna mobil plockar upp ljudet mycket sämre än min gamla. Filmen får väl visa en känsla som vi hade iaf under Scar symmetrys spelning. Sara i hennes vilostol och jag i min rosa cowboyhatt


Idag bjöd Sara mig på mat på stan. Ganska mätt vandrade vi därifrån i Sara-tempo och vi skulle egentligen bara söka genom centrum efter en lämplig födelsedagspresent till en kompis då vi passerade Triumf Glassbar. Den slog upp portarna för några veckor sen och ett litet sötsug fanns (finns väl alltid) där. Sara tackade nej till en egen glass men smakade väldigt frekvent på min. Vad sägs om mitt val av smakerna: Lion, delicatobollsglass, dammsugarglass och himmelsk dröm??? Ångrar att jag inte tog en bild, hade fullt upp med att äta :-)
Vi hittade senare lämpliga presenter men jag kan ju inte avslöja vad. Efter det blev det tätare o tätare med sittpauser för stackars sara som kämpar med sin foglossning och de extra 16 kilona på magen.

Min Sara står till vänster i bild.

Igår och idag har jag handlyft ca 11 ton sten.
Uppdelat i små bitar förstås men ändå. Det känns i kroppen efter en arbetsdag. Lite småöm så där i typ hela överkroppen. Jag bär fram marktegel till kollegan Martin som lägger det på plats. Så här såg det ut idag på vår arbetsplats

Ångrar att jag inte tog en bild innan vi satte igång här förra torsdagen. Då låg det singel här och en maskin har grävt ur ca 40-50 cm. Sen lade vi i en markduk,  0-90 material, sen väggrus och sen stenmjöl. Sen kunde vi äntligen börja lägga ut markteglet.

Det var välbehövt att vila idag för benen är verkligen helt körda. Löpningen var egentligen bara halvtufft under själva passet. Suunton visa 3,7 på traineffekt men det tog hårt på musklerna. Gårdagens träningstävling var stenhård för flåset och benen. Idag är det jobbigt att bara cykelpendla till o från jobbet. Får se om jag prioriterar in någe träning imorgon.


Kommentarer
Postat av: Malin

Måste testa den där glassbaren, låter himmelskt gott :)

Nope inte köpt cyklarna ännu men lutar åt en herr till mig, likadan som Peter. Inte skivbromsar på dessa (blir betydligt dyrare), tyckte vi borde klara oss utan.

Blir inget lopp för mig imorgon. Vaknade lite småkrasslig så är nog bäst att vila. Kanske ta en glass i solskent med syster och titta på andra löpare. Duger det med :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback