en myr, flera myror

idag önskar jag verkligen att jag haft en kamera, hjälmkamera eller mobil. Ja nånting som kunde dokumenterat förmiddagens myrlöpning. Jag sprang naturligtvis inte med hjälm men en sån där GoPro-kamera hade varit häftigt. Detta var första gången jag underkastade mig denna härliga pulsträningsform men förhoppningsvis inte den sista. Vi var 7 st som tog oss runt på myren där Tryggve hade markerat en slinga på ca 2,25 km. Förutom en liten höjd som låg på sidan av myren så var hela varvet blött och tung. Precis som det ska vara kan jag tänka mig.
Först gick vi alla ett varv så vi skulle hitta. Sen sprang vi ett varv där jag och Tryggve tog det på 11:25. SEn vilade vi 2 minuter vilket jag märkte ganska omgående att det var för lite för mig så på det andra varvet handlade det mest om att få undan mjölksyran som jag ansamlat under första varvet.
På den andra vilan stod jag still i ca 4 min innan jag startade varv 3 och det gick på 12 min och det kändes bra hela varvet. Inte bra som att ligga i soffan med en kall utan BRA som i skönt flåstempo naturligtvis.
Inför sista varvet vilade jag ca 3,5 min och peppade mig med att det var mitt sista varv och försökte mosa på hela tiden. Det slutade på 11:40 så då kunde jag känna mig nöjd för dagen.
När jag stod där på myren och väntade in de andra så önskar jag att jag haft den där kameran och kunnat filma Kia som kämpade mot den torra fläck där vi hade våra vattenflaskor och överdragskläder. Med ca 5 meter kvar traampar hon ner ena foten ordentligt i den blöta myren och fastnar. När foten äntligen lossnar så blir hennes sko kvar en bit ner i smeten :-) Det är ju sånt man vill ha med på film.

Här är en film om myrlöpning iaf.


/>

Nu på eftermiddagen har jag unnat mig lösgodis, somnat i soffan och nu bloggat. Inte så jätte-effektiv men jag är så trött. På ett bra sätt.

Imorgon är det vuxenträning och jag hoppas det kommer mkt folk som vanligt. Hoppas jag orkar ta mig upp till marka och reka lite idag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback