Backar & Hästar

Nu kanske blogg.se funkar som det ska. Har man en gång gjort en jättebra och lagom lång blogg som sen bara försvinner är det liksom inte så man småfnissar och sen skriver om alltting.

Söndags: 120 km landsväg i bra fart. Snittade 34km/h. Vi var 4 som drog. Lyxfika i Arboga.
Måndag, igår alltså : Semesterdag som gick i ett jäkla tempo. Var helt slut igår kväll. Barnmorska, IKEA, Marieberg, besök hos Saras Farmor & Farfar, vuxenträningen i mtb. Det sistnämda kan förkortas med två filmer


Strålande väder och tyvärr så visar min film bara hälften av backen. Vi i vuxengruppen siktade på att köra 5 ggr och 4 av dem fixade jag att gå med en grymt stark skidåkare upp. Osäkert om jag hade fixat den sista gången men det får vi aldrig veta för jag fick hjälpa till och laga en avtrampad kedja. Behöver jag tillägga att skidåkaren körde cykel alltså... Sen åkte vi mot Sörby slalombacke där vi fick imponeras av flera hästkrafter som oxå tränade där..

 

Hoppas samtliga kände i benen efter alla backarna.

Sen hoppas jag att så många som möjligt vill dyka upp vid Ljungstugan på söndag och köra träningstävlingen som vi annordnar i all dess enkelhet. Ett tekniskt lätt varv på 1,5 km och förutom barn/ungdomsklasser så finns det 2 olika vuxenklasser att köra. Första start är kl 11, den andra är 11:30.

Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback