sista negativa testet

Idag var vi (jag o Sara) o träffa en barnmorska. En sån där koll med urin och blodprov, som tävlingscyklist var jag ju livrädd att dom skulle testa mig oxå men jag slapp undan.
Vi fick sen lyssna på bebisens hjärtljud och den låg och myste med en puls på ca 142. När jag ville stressa upp hennes puls genom att buffa på magen så ville inte barnmorskan hålla kvar apparaten mot Saras mage. Förstod hon inte hur viktigt det är att starta tidigt med pulsträning??

Annars så slutade jag jobbet redan kl 9 imorse men innan jag åkte därifrån så fotade jag en del av "min" firmabil. Undra vad mekanikern gör med den egentligen? Har han bara sänkt den till en gokarts nivå?

Tänker inte skriva något om skid-VM..Men Grattis. Fan vad imponerande körning av Daniel Rickardsson.

 

Sen ville jag ju testa min egna form men jag resonerade så här. Om jag kör skidorna i markaspåret så kommer de att bli skitiga och möjligen repiga pga skit i spåret. Och skulle det vara dåligt glid eller fäste skulle det mala i huvudet på mig.

Nä det fick bli ett besök på testcykeln som gav mig fina minnen för knappt 2 veckor sedan. Det jag skrev igår stämde väldigt bra. Jag är frisk men jag är faan inte i form. Sist kunde jag köra 4or på 350 watt. Idag hade jag ingen återhämtningsförmåga så efter den första på 343 watt så var jag körd. Vilade extra mycket men några 4or på sub 310 watt med en puls på 92-93% av max gör ju att skillnaden är ca 13% mot sist.

Nu är det inte cykelmuskelaturen som ska jobba på söndag men ändå.

Vill du följa mig på söndag så har jag nummer 4601. Skicka ett sms till 72777 med texten vasa vl 4601 så får du mina mellantider o sluttid.

Farsan ringde idag och berättade att han köpte sig en plats till vasan igår. Undra hur många han har kört egentligen? Själv så är jag evigt tacksam till Madde på Folksam. Underbart företag. Madde har jag nog aldrig mött men hon är säkert underbar oxå :-)
Imorgon förmiddag åker jag norrut och jag skall försöka mobilblogga lite.
Jag tror på snabba spår och siktar på tiden 5h 40 min. Det är 10 min snabbare än 2009. Vad tror du?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback