Hur lång är en minut?

Jag hade nyss några minuter av manligt gos i soffan. Det var verkligen en kärleksförklaring från hans håll. Vår katt Neo hade saknat mig idag.

Lite mer om träning idag då :-)
Jo på förmiddagen i torsdags, innan vi åkte till Tallinn så firade jag av ett löparpass så kroppen skulle kunna hålla sig lugn på minisemestern. Det blev ett lite spontant intervallpass där jag körde 3 intervaller på +4 minuter. D.V.S. att ingen var kortare än 4 min men sen vet jag inte exakt hur långa de var. Då pulsklockan har börjat krångla lite när jag springer så kan jag inte delge så mkt mer där. Knappt 40 min blev passet.

Igår så spritte det lite i benen så då körde jag min favoritrunda Rynninge, Naturens Hus, Rynningeviken, Gamla soptippen, skjutbanevägen o hem. Ca 12 km. Jag körde lite fartökningar men ganska ostrukturerat. Efter ca 4 km började dock mitt jäkla vänsterben kuka ur. Fick stanna o strecha framsidan av skenbenet vilket hjälpte för sen gick allt bra igen. Dock strulade pulsklockan maximalt att delge pulsen så idag bytte jag batteri i sändarbältet.

Idag plågade jag mig själv och två av klubbens ungdomar i träningslokalen. Det var två gubbar där oxå men de vet hur de ska plåga sig själva :-)
5x1min med lika lång vile mellan intv. 5 min vila på det sen 5x1 minut igen körde vi. Hur lång kan en minut vara egentligen?? Fasen vad jobbiga det var. Det brände finfint i låren. Efter ytterligare 5 min vila så körde vi 6 st 30 sekunders med 3,5 min vila emellan. Fick jag välja mellan dessa två skulle jag lätt träna 30 sekunders för de första 20 sekundrarna går ju fint men sen börjar det jobbiga.

Efter ett sånt pass borde jag nog ha framkallat ett så kallat "öppet fönster" och då är inte det smartaste man kan göra att hälsa på en förskyld två-åring men hon fyllde ju år igår så jag ville överlämna en födelsedagspresent. En sån där rysk-docka
 

Vilket underbart välkomnande man fick på jobbet idag då!!! stå i skylift och kapa ner en stor ek i bitar. Vi var ruskigt sugna på att fälla den som den var men vi var lite för fega (eller kloka) för huset stod lite för nära. Eken var någonstans mellan 65 och 100 år och ca stammen var ca 80-90 cm i diameter. Och vet ni vad?? Imorgon skall vi fälla mera :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback