Bildfråga

En arbetsdag har varit en bra dag om man hittar sågspån i kalsongerna. Det gjorde jag idag och jag har en rolig och bra arbetsdag :-)
För att återigen visa vilket omväxlande jobb jag har så fick vi denna uppgift hos en privatperson idag. De hade byggt en uteplats väldigt nära ett fruktträd men ville nu ha bort det. Innan vi satte igång såg det ut så här. Klicka på bilderna om du vill se dom större.
 och så här och efter ca 45 min var vi nästan klara

Som ni ser hade vi lite hjälp av en skylift. Det är lite märkligt att åka upp i en sån. Om jag är i korgen och har ett träd eller en fasad framför mig så blir jag sällan skakis i knäna men när vi var på ett annat ställe och jobbade så ville jag åka rakt upp i maxläge, 22,5 meter, och fota dagens bildfråga. Då hinner jag inte åka särskilt högt innan det börjar pirra i knäna, ca 10-12 meter, och det måste vara den här känslan att det inte finns någon referenspunkt utan det känns som man är helt lämnad åt luften liksom. Nu till bildfrågan: Var exakt är bilden tagen?

Dagens träning
Gårdagens pass kändes imorse när jag cyklade till jobbet o detta till trots att jag bara tog i totalt 13 minuter. 10 st 1-minuters + 6 st 30 sekunders.
Idag blev det visst ett helt gäng med Almby IK-tröjor som cyklade mot de blå bergen. Vid mattsabacken körde jag och 2 ungdomar intervaller medans det äldre gardet, Jonas, Andreas, Niclas och Matte B körde vidare mot den asfalterade sanatoriebacken. Jag kan dock meddela att just nu håller Mattsabacken grymt bra klass ända upp dit där den där cykeln sitter gjuten i betong. Sen blir det is och snö men jag vände mina intervaller just där så mig störde det inte. Efter helgens lite varmare väder mjuknar nog mattsabacken och blir sämre.
Intervallerna var för min del så högintensiva som jag orkade med. Jag missade att klocka den första men sen blev de snabbare o snabbare. 5:40, 5:33 och sista gick på 5:26. Alla intervallerna snittade jag på 168 i puls eller 93% av max om man nu vill det.
På vägen hem gasade vi tre ungdomar :-) lite lagom och när de vek av så gasade jag så det brann i benen hela vägen upp till lägenheten. Sen provade jag en del från taxfree-sortimenten :-) Det satt som en smäck!

Nu skall jag umgås lite samt diska. Tjohoo!!


Kommentarer
Postat av: David

Bilden ser ut att vara tagen i närheten av universitetet

2011-03-31 @ 12:28:48
Postat av: Ola

Nej. Ganska långt därifrån.

2011-03-31 @ 13:09:34
Postat av: Martin W

Backahallen, det man ser är väl atlas copco

2011-04-01 @ 09:20:36
Postat av: Ola

Bra martin. Yrkesskadad ? :-)

2011-04-01 @ 11:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback