sömn!

Gällande småbarn är det okej att samtalen rör BAJS!

Igår kväll gav vi (mest Sara :-) lilla Nora mat vid ca 23 tiden. Sen var det inte dax förrens kl 4 imorse. Vore ju perfekt om det fortsatte så här bra. Igår skulle vi bada henne för första gången i badbalja. Sara hällde upp vatten i rätt temperatur medans jag klädde av Nora och tog bort en blöja med lite bajs i. Jag bär in henne till badrummet med en hand under rumpan och en bakom huvudet/skuldrorna. Precis när jag kommit över tröskeln så säger Sara " nu kissar hon" och mycket riktigt. Mitt i min handflata så strilar kisset o sen ner på golvet. Ingen större fara tycker jag men då släpper Nora artilleriet och slår på en högtrycksbajs oxå. I handflatan.

Välkommen till min vardag.



Gårdagens träning
Det var mindre kiss o bajs på gårdagens vuxenträning trots att både Martintrampar och Petter Jorman var med :-) Vi skulle ju köra distans och började fint runt Rynningeviken för att dels värma upp men oxå för att få lite mer cykeltid. Strax innan vi vek in på stigarna vid venaspåret så delade vi upp oss i 2 olika hastighetsgrupper. En superblixtsnabbgrupp och en trivselgrupp. Jag och andra vältränade åkte förstås i den förstnämda medans rökare, tjocka och otränade åkte i den andra :-)
Vi han inte långt innan Martin provocerade sitt framdäck så mycket att han krängde av det lite granna så det släppte ur luft. Medans vi andra stod och viftade mygg bytte han till slang och snart kunde vi åka vidare. Lite senare på turen hör jag skriket "Punka eller krash" bakom mig. Vi är några stycken som vänder tillbaka på stigen och några hundra meter bakåt ser jag tyvärr hur någon ligger ner. Dagens födelsedagsbarn Daniel har gått tungt i backen och landat med bröstkorgen på en sten. Lite tur i oturen hamnade hans hand emellan vilket kanske dämpade fallet lite. Han kan med smärtor trampa vidare men jag undrar hur han kände sig imorse. Det är då det brukar vara värst tycker jag.

Nu har det blivit ganska mycket mtb på sistonde och jag har ju haft ett sug att prova ett långlopp så igår anmälde jag mig till Ränneslättsturen i Eksjö. Det går om knappt en månad så det är väl bara att hålla ångan uppe. Lite backträning måste jag nog slänga in men när det gäller stigåkning i högfart så känns det grymt bra och minns jag rätt så är det väl ganska mycket stig på Ränneslätt.
Men nu är det ju inte bara mtb som gäller. Nä löpmuskelaturen måste ju ha sitt så idag blir det nog löpning.

Men först ska pappaledigheten utnyttjas på rätt sätt. Fika på lämpligt ställe. Kanske blir det svampen idag. Matchvikten är ändå lägre än på länge.

Kommentarer
Postat av: Tyra

Grym design du har på din sida. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!

Postat av: ola

Åh tack. Oftast får jag höra att den är ful och barnslig. Jag är fortfarande nöjd men är lite sugen på att göra en del ändringar men då är problemet: Jag kan inte. Jag bad en annan bloggare om hjälp för jag är värdelös på allt som gäller data :-)

2011-07-13 @ 19:53:43
Postat av: Smsa Låna

Schysst sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-07-20 @ 09:39:54
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback