En början och en avslutningsrunda

Idag har Nora fått en helt korrekt invigning av Örebro. Hon och jag + en kompis gick till Triumf Glassbar. 4 kulor, en gammaldags nougat, en delicatobollsglass och 2 dammsugarglass.
Innan jag blev pappa så nämde några att det är så mysigt att "snuffa" bebis. Nu vet jag vad de talade om :-)


Dagens träning
Jag stack ut på förmiddagen när de andra brudarna antingen åt eller sov. Jag körde den så omtyckta avslutningsrundan som sträcker sig från Venaspåret här på Norr, via slätten, bort till Kvinnerstaskolan,  klockarängsleden innan man kommer till Lillåns motionscentral. Jag startade klockan när jag passerade under motorvägen mellan Venaspåret och lillåspåret. Där började jag gasa och ca 15 minuter senare fick jag slå av på farten för jag hade som vanligt gått ut för hårt. När jag analyserar pulsfilen efteråt så har jag ändå lyckats bibehålla en ganska hög intensitet trots att benen sen aldrig ville vakna igen ordentligt. Låg nästan hela tiden under mjölksyratröskeln och jag har ju tidigare bombat nästan hela rundan fast då har man stannat och väntat in hela vuxengruppen. Jag har aldrig kört den i min egna fria fart tidigare och när benen var lite rökta idag så kändes det som om det gick långsamt. Trots den känslan så blev det en 5,0 på TrainEffect i suuntoklockan. Tiden till Lillåns motionscentral blev 49:45 min och GPS:en visade 17,6 km.

På måndag är det ju vuxenträning igen. Samling bakom Norra kl 17:30 och jag tycker att avslutningsrundan är så jäkla fin så det blir nog den med lite extra körning runt Rynningeviken innan för att få lite distans.

Vi kom på idag att vi inte har vaggat in Nora i rätt musikväg än. Vi poppade ju en del när hon låg i magen men senaste dagarna har det blivit dåligt. Ända tills idag. Började med Bandit 5 men då gick hon o Saris in och diade (de heter väl så?) men nu ligger hon här på golvet och lyssnar på Amaranthe. Det ska nog bli männsika av henne med.

Imorgon ska man äntligen få trampa i Pershyttan igen :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback