Sommar bilder

Igår kväll tog sig Sara en längre tur på sin mtb. Hon gillade det men på sistonde (typ sista dagarna) har hon ogillat sin mtb-cykel. Nu funderar hon på att köpa en ny ram. Hon vet inga mått eller direkt vad som är fel men hon sitter inte bra just nu säger hon. Nåja. Hennes pengar, hennes bekymmer. Vi ska iaf gå förbi stadens cykelhandlare idag och se om de har en ram i ministorlek. Jag har suttit nu på morgonen och skrivit ner en del mått på hennes Allebike så man har nåt att jämnföra med.
Annars så tänkte jag bjuda på lite semesterbilder:
Jag och Nora vid jättekaninen på stortorget. Open Art för er som inte vet vad jättekaninen är. Hela centrum har olika tillfälliga installationer.
I onsdags sågs jag och två barndomskamrater. Fika i trädgården är något som jag uppskattar så igår gjorde vi det i Frövi oxå
Fika i trädgården. Det som skillde denna fika ifrån den dagen innan var att jag fick ett stort stort leende över läpparna. Jo för jag fick åka hoj. Nej jag fick köra hoj! en kawwa på ca 1500 kubik
OJ det var lätt att köra för fort på den!
Idag får vi se vad det blir för träning för på eftermiddagen skall vi vara i Pershyttan då det är invigning av Digerbergets Dirt & Downhill och de 18 mil cykelleder som de tagit fram där. Har vi lite tur kan Sara och jag ta varsin mtb-tur där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback