Paintball & P-räcke

Nu snor jag ett bloggämne mitt framför näsan på Sara. Hon försökte visst blogga häromdagen men det tog henne två timmar att spara ner två bilder för att Nora är så gnällig om dagarna så det är svårt att få nåt gjort. Jag tycker inte Nora är så gnällig när jag kommer hem från jobbet vilket måste betyda att hon saknar pappa.
Vi beställde iaf en joggingvagn häromdagen. En sån här:
Jag spontanfrågade ett par på stan som hade en sån där vagn om de var nöjda och den hade ersatt alla deras vagnar. De var mkt nöjda och hade naturligtvis köpt den för att ha och springa med. Nu vet vi att det dröjer några månader innan vi kan/bör jogga med nora men vi är ute i god tid.
De senaste dagarna har jag och kollegan jobbat med att sätta upp parkeringsräcken vid en stor parkering. Bädorna är tryckt virke och har måtten  63 mm tjocka, 200mm breda och ca 4 meter långa. Vi har inte vägt dom men vi gissar att de pendlar mellan 25-27 kg styck. Igår så kändes det att det var slutet av arbetsveckan för kroppen var genomtrött.
Men min glädje för att få åka o spela paintball knuffade undan den där tröttheten för en stund. Flera ur släkten Backlund + några kompisar hade bjudit in till färgkulespel på chaos paintball i Norra bro. JAG-GILLAR-DET!!! Attans vad skönt att få adrenalinpåslag och springa och leka krig. Man blir som barn på nytt.
En fotograf var med så förhoppningsvis kan jag väl bjuda på lite actionbilder snart.
Jag klarade mig från blåmärken men jag är ändå lite öm i knäna och så har jag en bula i huvudet efter ett headshot.
Jag vet att när jag spelade painball för flera år sedan så sa dom att man inte fick skjuta på närmare håll än fem meter pga av säkerhet. Nu hörde jag inga sånna förmaningar igår och kanske just därför blev det flera avrättningar på ca 2 meters håll. Rekordet om man kan kalla det så var när en motståndare kom springande runt ett hörn på det trähus jag gömde mig bakom. Det var knappt en meter mellan oss när båda två pepprade på :-)
Efter detta skjutande så åkte jag och familjen hem till farsan utanför hjortkvarn och planerade trädgårdsjobb, bytte cykeldelar så det dröjde ända till 22:30 innan jag kunde duscha av mig arbetsdamm, paintballsvett och färgrester. Fräsch var ordet.

Hade väl tänkt det där långa passet löpning idag men kroppen är som sagt lite trött och öm. Tar nog det imorgon. 2 veckor kvar till fjällmaran.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback