barnaskrik & barnaminnen

Idag börjar vi med:
dagens träning
Jag skippade bergen i väst för att istället köra den lilla åsen i söder. Sörby slalombacke. Detta för att vara tidseffektiv då Nora även denna dag varit lite kinkig. Det pendlar ganska fort från gallskrik till halvsovande men nu var det träning vi skulle skriva om. Jag trampade bort till slalombacken och satte siktet på 6+7 ggr uppför. Har fått nån tvångstanke att jag skall slå förra gången jag körde i backen och sist så körde jag 12 ggr så idag fick det bli 13. Men shit den sista sög ut de sista krafterna ur benen. Detta blev oxå ett test av den nya drivlinan och jag hade faktiskt lite småkrångel med växlarna. Det är nån jäkla liten finjustering som jag inte får till.
Nu verkar det som om det kommer en regnigare period några dagar så då blir det perfekt att jag springer lite istället för att cykla. Hoppas på ett kuperat långpass i bergen på lördag.
Hittade nyss en trailer från storprojektet Tintin som steven spielberg och Peter Jacksson håller på o gör. Jag har väl sagt det förut men detta sätt som de gör den på känns så fel. Halvteknat och i de tidigare filmerna jag har sett så rör sig människorna helt fel. Inte naturligt. Får väl hoppas att dessa två filmgiganter lyckas men jag är iaf skeptisk nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback