TV-tekniker sökes

Oj vad fint det är nu med ny stor tv. Ny tv-bänk. Det vore riktigt najs om det gamla problemet hade försvunnit med den gamla tv:n oxå. Kanal 1, 2 och 4 hackar och felmeddelandet "svag eller ingen signal" dyker upp på skärmen.
Med hjälp av PanikmekarDaniel som har ett intresse av att koppla tv o stereo var här nyss. Han lämnade vår lägenhet med orden "jag gillar inte att misslyckas". Ni förstår alltså att vi fortfarande har det där jäkla problemet. Ingen annan i huset har det. Vi provade en annan digitalbox, annan antennsladd. Vi provade till och med att dra en antennsladd från grannen upp till oss via fönstrena men det krånglade ändå.
Nu har jag bara förhoppningarna till en annan sak. Vi skall prova att ta elen till tv, DVD och digitalbox från ett annat eluttag.
Jävla skitproblem.
En bra sak med den nya tv:n och HDMI-kabel var dock när vi såg avatar nu i eftermiddag. Vilken bild!

Tv-bänk, 26tums tjock-tv för 100 kr någon?? Vid snabb affär följer kattlådan med :-)

Dagens träning
Dagen började iaf bra då jag körde lite vintercykel med 4 st långa intervaller. 10+8+11+6 minuter blev intervallerna. Det sved gött i benen.
Sen åkte vi till svärmor och blev bjudna på gott käk. Som alltid.

Nu väntar en veckas ledighet till men det betyder inte vila för det. Nä direkt imorgonbitti skall jag ta en promenad med kollegan Martin. Sen får jag se...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback